Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Άγγελής Γ. Μαργέλης :Οι θέσεις μου.


 
       Συμπολίτες, κάτοικοι και όχι μόνο, της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης
       Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στις δύο προηγούμενες δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις, τα καλά σας λόγια και την βοήθειά και συμπαράσταση σας στις προσωπικές δύσκολες στιγμές μου. Με εκλέξατε δύο φορές και πιστεύω ότι επαλήθευσα τις προσδοκίες σας. Θέλω να σας παρουσιάσω τις θέσεις μου, ως υποψήφιος για το Συμβούλιο της   Κοινότητας Κύμης , για την περίοδο 2019 -2023, με τον συνδυασμό των Νέων Οριζόντων, υπό τον επιτυχημένο  Δήμαρχο και Κυμαίο κ. Δημήτρη Θωμά.
     Μετά από θητεία 3,5 χρόνια στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης ως Πρόεδρος  και  5 χρόνια ως Σύμβουλος ,  υπόσχομαι ότι εάν εκλεγώ εκ νέου στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας θα προσπαθήσω να κάνω  συνειδητά το λιγότερο κακό.
Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω δύο θέματα που αντιμετωπίσαμε την 5ετία που πέρασε.
1ον.    Οι δικαστικές διώξεις κατά του Δ. Θωμά, με σκοπό την εξόντωσή του, ώστε να μην είναι υποψήφιες για Δήμαρχος σε Δημοτικές εκλογές, όπου και απέτυχαν παταγωδώς αλλά συνεχίζουν και πιστεύω ότι θα έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.
2ον.    Την παντελή έλλειψη εκτέλεσης έργων στην Δημοτική Ενότητα Κύμης,  μακροχρόνια μεν γιατί δεν είχαν ούτε σχέδιο ούτε όραμα, αλλά και αντιμετώπισης των καθημερινών καταστάσεων λόγο ανικανότητας.
Συμπερασματικά η 5ετία που πέρασε, αφήνει πληγές που θα χρειασθεί χρόνος και σκληρή δουλειά. Και ως για την σκληρή δουλειά σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει διάθεση, ως δε για τον χρόνο οι Νέοι Ορίζοντες έχουν το βάθος σε ηλικία, ώστε να αντικαταστήσουν εμάς που κάποια στιγμή θα αποχωρήσουμε.
Με την εμπειρία λοιπόν που διαθέτω, θα ασκήσω όση πίεση μπορώ, για την επίτευξη των παρακάτω θεμάτων προς τις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές, τους Αντιδημάρχους και τον Δήμαρχο και ακόμα παραπέρα:1. Να συνεχιστεί  η προσπάθεια περισσότερης καθαριότητα  της Δ.Κ. Κύμης.
2. Να συντηρούνται οι δρόμοι εντός και εκτός κατοικημένων τόπων.
3. Να καθαρίζονται τα ρέματα και ειδικά το κλειστό ρέμα από Άγιο Ταξιάρχη μέχρι γέφυρα Χατζαλή.
4. Να διατεθεί η προβλεπόμενη Πάγια Προκαταβολή
5. Να ελέγχονται οι πηγές και το δίκτυο ύδρευσης ανά τρίμηνο. Και του Χωνευτικού.
6. Να ελέγχεται ο δημοτικός φωτισμός εντός και εκτός πόλεως, ανά μήνα και να αποκαθίστανται οι βλάβες εντός εικοσιτετραώρου.
7. Να τοποθετηθούν οι ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίες με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, οι οποίες και έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να υλοποιηθούν και οι σχετικές ρυθμιστικές για την κυκλοφορία αποφάσεις.
8. Να κατασκευασθούν σκέπαστρα στην κλειστή λαϊκή αγορά Κύμης.
9. Να τοποθετηθεί μόνιμα υπάλληλος για τα Δημοτικά Νεκροταφεία.
10. Να ιδρυθεί   Φιλοζωικός Σύλλογος, υπό την αιγίδα της   Κοινότητας Κύμης.
11. Να υλοποιήσουμε την Εθελοντική συμμετοχή, σε διάφορα θέματα, όπως πχ η πυροπροστασία.
12. Να περιέλθουν στον έλεγχο της Δημοτικής Κοινότητας τα κληροδοτήματα από "σχολάζουσες" διαθήκες που από κακή και αδιάφορη αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής περιήλθαν στην δικαιοδοσία του Κράτους.
13. Να αξιοποιήσουμε τις ακτές λουομένων και το δάσος στον Κάβο- Σουτσίνι.
14. Να καταβάλουμε ως Συμβούλιο, σαν σύνολο, κάθε προσπάθεια για να διευκολύνουμε την ζωή των συμπολιτών μας. 
   Είναι δεδομένο ότι θα εργασθώ για την παραμονή των διαφόρων υπηρεσιών, καθώς και για την επιστροφή αυτών που άδικα και κακώς απομακρύνθηκαν και για την καλύτερη αξιοποίηση του Νοσοκομείου Κύμης
   Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ο διαχωρισμός του Δήμου είναι και παραμένει στόχος μας.

  Αυτά, σφίξτε την καρδιά σας, κάντε το σταυρό σας και όταν έρθει η ώρα, σταυρώστε.
 Δεν σας βλέπει κανείς παρά μόνο η συνείδησή σας.
Δείτε την αλήθεια.
 Καλό κουράγιο.

Αντιστράτηγος ε.α.
Αγγελής Γ.  Μαργέλης
Τ.Πρόεδρος Συμβουλίου
Δημοτικής Κοινότητας Κύμης
Υποψήφιος για το Συμβούλιο
της
Κοινότητας Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου