Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.


        Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική    συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που θα πραγματοποιηθεί , την  03/07/2020, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 19.00, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού κεκλισμένων των θυρών, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω   θέματα   της  ημερήσιας  διάταξης . Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετέχουν , πλην των μελών του Συμβουλίου και της γραμματέως, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Κύμης, εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και εκπρόσωπος της Ε.Ε.Β.Ε.Κύμης και Περιχώρων.
1.             Κυκλοφοριακά ρυθμιστικά μέτρα  στο Ιστορικό Κέντρο της Κύμης, Κεντρική Πλατεία.
Εισηγητής ο Πρόεδρος. Πρόταση διακοπή κυκλοφορία από Περίπτερο Αγίου Αθανασίου μέχρι Περίπτερο Βάχλα. Δικαιολογητικές σκέψεις κατά την συνεδρίαση.
2.             Εξέταση αίτησης παραχώρησης πεζοδρομίου για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών κ. Νικολούτσου.
Εισηγητής ο Πρόεδρος.Υποβολή σε ΑΤ. Κύμης και Τεχνική Υπηρεσία για διαβίβαση προτάσεων επί του αντικειμένου της αιτήσεως.
3.             Εξέταση αιτημάτων Δημοτών για εργασίες αγροτικής οδοποιίας και για καθαρισμούς οικοπέδων εντός πόλεως Κύμης.
4.             Εξέταση αιτήσεων για διάθεση κοινοχρήστου Χώρου στην περιοχή π. Ναυτικού Ομίλου της κ. Παπαθανασίου Μαρίας και στην περιοχή Χωνευτικό της  κ. Μαργαντίνη Μαρίας για τραπεζοκαθίσματα στο Χωνευτικό.
Εισηγητής ο Πρόεδρος.
5.             Ενημέρωση επί πεπραγμένων και δράσεων από την προηγούμενη, προ μέτρων κορωνοϊού, συνεδρίαση του Συμβουλίου.
Ενημέρωση από τον    Πρόεδρο.

                                                                                      Ο
                                                                Πρόεδρος Κοινότητας  Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου