Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.

 

     Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε (οι αποδέκτες) στην 1η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 14/01/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.    Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα υλοποιηθεί   την επομένη   20.00-21.00 εκ περιφοράς.

         1.            Αίτημα ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας α.ε. για διάθεση χώρου για στάθμευση των Λεωφορείων( μπροστά από επιχείρηση κ. Νακόπουλου)

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας μετά από αυτοψία με  προυποθέσεις όπως περιορισμένος χρόνος στάσης για επιβίβαση και αποβίβαση δημοτών και σε περίπτωση επίστρωσης με  τσιμέντο έως πλάκες (όπως στην Πλατεία της Κύμης)  

2.             Γνωμοδότηση εισόδου – εξόδου εκτός σχεδίου πόλεως Κύμης μετά από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κατόπιν αιτήσεως του κ. Χαμαντ Αλνοαϊμι

Εισήγηση   θετική από Πρόεδρο Κοινότητας, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε.  

3.            Έναρξη ενημερωτικών επαφών για 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων,

Εισήγηση  από Πρόεδρο Κοινότητας, με βάση έγγραφο που  έχει διαβιβασθεί στους Συμβούλους της Κοινότητας έγκαιρα.

4.         Τοποθέτηση  από Αντιδήμαρχο Δ.Ε. κατά την κρίση του.

5.         Ενημέρωση από Πρόεδρο για τα πεπραγμένα  περί των μέχρι τώρα εκδηλώσεων από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι σήμερα.

                                                                                          Ο

                                                                                    Πρόεδρος Κοινότητας  Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου