Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Περί Ύδρευσης.

       


      Με  βάση την συμφωνία ο Αντιδήμαρχος προς τα πάνω, Δήμο κλπ και ο Πρόεδρος προς τα κάτω, καθημερινότητα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κύμης υπέβαλε προς την ΔΕΥΑΚΑ την παρακάτω επιστολή. 

ΘΕΜΑ: Ύδρευση περιοχής Κύμης.

 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε & πρόεδρε ΔΕΥΑΚΑ, 

        Το περασμένο καλοκαίρι παρόλο που τα προβλήματα ύδρευσης σε ολόκληρη την Δ.Ε. Κύμης ήταν σαφώς λιγότερα από προηγούμενες χρονιές, να σημειωθεί εδώ ότι αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο φιλότιμο, την ευαισθησία και την υπομονή που κάνουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ύδρευσης, πολλές φορές μάλιστα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Επειδή κύριε πρόεδρε το καλοκαίρι φτάνει και για να προλάβουμε τα χειρότερα για άλλη μια φορά αν και γνωρίζουν τόσο ο κ. Καράγιαννης όσο και ο κ. Στρουμπούλης ποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε επιτέλους η Κύμη να μην ξανά μείνει από νερό.

        Σας παραθέτω λοιπόν τι χρήζει άμεσης ανάγκης να γίνει τώρα που δεν υπάρχουν μεγάλες καταναλώσεις και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα. 

1. Φρέαρ καμένο μοτέρ. 

2. Νέες αντλίες στο ενδιάμεσο (περιοχή φλέγα) βυθιζόμενες ή επισκευή υπαρχουσών.

 3. Αντικατάσταση τμημάτων σάπιων σωληνώσεων από περιοχή Λόκα προς Τζιράπιο.

 4. Αντικατάσταση τμημάτων σάπιων σωληνώσεων κεντρικού αγωγού Μανικίων. 

5. Πίνακας αντλιοστασίου Ταξιαρχών. 

6. Γεωτρήσεις Κύμης στον αριθμό δύο(2). 

         Παρακαλώ για την άμεση εντολή σας ώστε να αποκατασταθούν όλα τα παραπάνω προβλήματα τα οποία κανένας μας δεν θέλει να ζήσει ξανά με την μη ύπαρξη νερού ειδικά στην περίοδο πανδημίας που ζούμε. Εμείς που ζούμε στην Κύμη και οι χιλιάδες επισκέπτες κατά την θερινή περίοδο έχουν το δικαίωμα του αγαθού αυτού και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους το στερούμε. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου