Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Πέτρες πετάνε στις καρυδιές και όχι στα κυπαρίσσια!

 


        Αφού δεν κάνουν τίποτε, τώρα τα έβαλαν με τον Πρόεδρο, που ασχολείται με τα πάντα και χαίρει της εμπιστοσύνης των Δημοτών μια και έχει εκλεγεί τρεις(3) φορές με ποσοστό πάνω από το 60% και με το ψηφοδέλτιο των Νέων Οριζόντων. 

        Πότε για τα αιτήματα που υποβάλει προς τον ΟΛΝΕ, πότε για την προσωπική στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Κύμη, ιδιαίτερα για τον ευεργέτη της ανθρωπότητας Γ. Παπανικολάου και άλλα πολλά, που εσκεμμένα μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ-ΣΕ, προσπαθούν να σαμποτάρουν, όπως οι ακυρώσεις προγραμμάτων και προτάσεων εργασιών και έργων, με την δικαιολογία ότι δεν διεξάγονται νόμιμα οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Κοινότητας, ακόμα και γιατί το βιβλίο που καταγράφονται τα πρακτικά από το 2015, δεν είναι υπογεγραμμένο από υπάλληλο της Αποκεντρωμένης , που είναι και ευθύνη του Δήμου.

      Ξέρουν όμως ότι στην κοινωνία μας όλοι γνωριζόμαστε και ότι ο Πρόεδρος δεν καταλαβαίνει τίποτε από αυτά και πρώτα ο Θεός, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πιστεύει είτε αρέσει είτε δεν αρέσει,

      Επί του παρόντος  

" ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου