Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Νέα διακοπή στη δίκη Θωμά ζήτησαν οι δικηγόροι του δήμου Κύμης Αλιβερίου-Η συνέχεια 28/11

 


Απροετοίμαστοι βρέθηκαν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου μπροστά στο αίτημα των δικηγόρων της υπεράσπισης του Δημήτρη Θωμά και των συγκατηγορούμενων του, με το σκεπτικό που στοιχειοθέτησαν, πως οι κατηγορίες πρέπει να αντιμετωπιστούν από το δικαστήριο, ως αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα, καθώς στο βούλευμα δεν έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, ώστε να δικαιολογούν κακουργηματικές κατηγορίες.

Για το λόγο αυτό, αμέσως μετά το αίτημα των συνηγόρων, οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ζήτησαν διακοπή της δίκης, η οποία ξεκινούσε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, προκειμένου όπως οι ίδιοι επικαλέστηκαν να έχουν τον χρόνο που χρειάζονται για να προετοιμαστούν.
Να σημειώσουμε ότι το δικαστήριο είχε απορρίψει λίγο νωρίτερα, την ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι ζητούσαν την αποβολή της πολιτικής αγωγής λόγω ασάφειας που παρουσίαζαν οι δηλώσεις τους.

Υποβλήθηκε όμως η δεύτερη ένσταση που επέσυρε την διακοπή της δίκης και σύμφωνα με την οποία, εφόσον γίνει δεκτή από το δικαστήριο, τα εν λόγω αδικήματα έχουν παραγραφεί.

ΠΗΓΗ : eviaxpress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου