Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ενημέρωση Δημοτών & Α.Τ. Κύμης

 


1.      Σας γνωρίζουμε ότι την 15 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων του Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), στην Κύμη.

 

2.   Η διανομή πραγματοποιείται από την 09.00 έως 16.00 μόνο για μια μέρα με γραμματειακή υποστήριξη από το κτήριο απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας  και τα τρόφιμα διανέμονται από αποθήκη ακριβώς απέναντι, Αγίας Τριάδας 25.

 

3.   Τα διανεμόμενα προϊόντα έρχονται με μεγάλο όχημα – ψυγείο, λόγο ευπαθών προϊόντων, κρέατα & τυριά, το οποίο και παραμένει επί τόπου μέχρι την 15.00 ώρα.

 

 4.  Προκειμένου να είναι δυνατή η απρόσκοπτη κίνηση του οχήματος, αλλά και η διατήρηση σε καλή κατάσταση των τροφίμων λαμβάνονται τα παρακάτω μέτρα:

            α. Επισημαίνονται τα σημεία του δρόμου διέλευσης του οχήματος, όπου δεν θα πρέπει  να σταθμεύσουν οχήματα το βράδυ της Τετάρτης  14.12.2022, λόγο αφίξεως του οχήματος πριν την 07.00 ώρα της Δευτέρας.

            β. Την απαγόρευση της ανόδου-καθόδου της οδού Αγίας Τριάδας από 07.00 της 26.09.2022 και μέχρι της αποχώρησης του οχήματος από την διασταύρωση με οδό Κατσούλη και μέχρι συναντήσεως με οδό Μητροπολίτη Ζέρβα.

            γ. Το όχημα-ψυγείο θα λειτουργεί εν στάση κατά περιόδους, λόγο του ψυγείου, χωρίς να επηρεάζεται η περιοχή από τα καυσαέρια

 

5.  Η κυκλοφορία δεν περιορίζεται ουσιαστικά γιατί υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιασθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα     

 

            6.  Το παρόν διαβιβάζεται για την ενημέρωσή σας και για τυχόν προτάσεις κατά την κρίση σας.

                                                                                                                         

                                                                                                                        Ο

                                                                                       Πρόεδρος της   Κοινότητας  Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου