Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αναβλήθηκε το ΔΣ του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες και τις Δημοκρατικές διαδικασίες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου αποφάσισε την Α ν α β ο λ ή της σημερινής συνεδρίασης, που είχε ως μοναδικό θέμα τον Ισολογισμό - Απολογισμό της χρήσης του έτους 2011.
Επειδή η ως άνω χρήση αναφέρεται στην πρώτη διαχειριστική περίοδο της θητείας του κ. Θωμά, (η διαδικασία έγκρισης θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2012), θεωρούμε πως η παρουσία του είναι αναγκαία στην ως άνω συνεδρίαση δεδομένου πως πρέπει να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το πλήθος των ερωτημάτων που έχουν δημιουργηθεί.
Ο κύριος Θωμάς, προβάλλοντας με διαδικαστικά τερτίπια, αποφεύγει μόνιμα, να σταθεί ενώπιον των ευθυνών του.
Εμείς, από την πλευρά μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να του προσφέρουμε το παραμικρό άλλοθι για την προαναγγελθείσα απουσία του και είτε το θέλει είτε όχι θα βρεθεί απέναντι στην αλήθεια.

ΣΧΟΛΙΟ: Γιατί από την αρχή δεν έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν; Τι ήθελαν να προκαλέσουν; Την αντίδραση του Θωμά; Υποχρεώθηκαν να αναβάλουν την συνεδρίαση και αυτό είναι εις βάρος τους. Άσε που τώρα ο καθένας θα αμφιβάλει για την ειλικρίνειά τους!

16 σχόλια:

  1. Οι αμφιβολίες του κόσμου απευθύνονται στην ειλικρίνεια του Θωμά και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ολες οι σκέψεις τους επικεντρώνονται στα πορίσματα των Επιθεωρητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή και μάλιστα μακράς διάρκειας θα έλεγα, κρίνοντας από της διώξεις προηγούμενων Δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το χρέος που ήρθε στο Δήμο από το ΚΤΕΛ ξέρεις κάτι Άγγελε; Πάνω από 250000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την γνώση που έχω από το 01.01.2011, ο Δήμος δεν έκανε χρήση του ΚΤΕΛ, παρά μόνο για την μεταφορά μαθητών.Ειδικά για την περιοχή της Κύμης, η Δ.Κ.Κύμης έκανε χρήση οχημάτων του ΚΤΕΛ, μόνο κατά την ετήσια καθαριότητα ακτών από μαθητές και το ΚΤΕΛ διέθετε δωρεάν τα οχήματα μετά από σχετικό δικό μας αίτημα και για την προσφορά του ευχαριστήσαμε δημόσια και με τιμητική πλακέτα.Είναι πολλά τα χρήματα. Μόνο με τη μεταφορά των μαθηματικών δικαιολογούνται και θα πρέπει να είναι χρέος της Περιφέρειας μέσω Δήμου, υποθέτω, λόγο αρμοδιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι κάτι υποθέτουμε, αλλά κάτι ποιο συγκεκριμένο;Οι Νέοι Ορίζοντες τι λένε γι' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ενημέρωση των δημοτών Άγγελε, δεν γίνεται από τους ορκωτούς.Έχετε υποχρέωση να ενημερώσετε και όχι να τα κουουλώνετε. Επί των ημερών σας έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε σε βλέπω και ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα των ορκωτών. Πάντως οι κατασχέσεις στο Δήμο γίνονται από χρέη προηγουμένων Δημάρχων. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις μεσάνυχτα Άγγελε....συγγνώμη που σου το λέω ετσι ωμά...Ισως να νη φταις και εσυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ορκωτοί έχουν τελειώσει την αποστολή τους. Η σκυτάλη βρίσκεται στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κατ' εντολή του Εισαγγελέα. Προχθές εφυγαν από την Κύμη έπειτα απο δυο κουραστικές ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ορκωτοί έχουν αναλάβει έργο με εντολή του Δήμου και σε αυτόν θα αναφέρουν τα αποτελέσματα.Άσε που τα λες και ανάποδα. Κάτι θα έχεις μάθει από τις επαφές σου. Εγώ έχω βαθιά μεσάνυχτα, δεν επικοινωνώ με κανέναν λόγο άλλων προτεραιοτήτων και γιατί ξέρω το αποτέλεσμα. Ζωή να έχουμε να το δούμε.Πέντε χρόνια ο εισαγγελέας έχει τα αναγκαία έγραφα για την προηγούμενη και τι έγινε; Φωτιά έβαλαν και δεν τρέχει τίποτε. Άλλες οι πολιτικές ευθύνες και άλλο οι ποινικές.Όποιος έχει ευθύνη να τιμωρηθεί, αλλά όχι να τον ψάχνουμε για να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, γιατί θα έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.
    Σου έχω γράψει και άλλη φορά,αυτοί που έχουν εκδώσει τα τιμολόγια έχουν ερωτηθεί αν έχουν πάρει και τα χρήματα; Ρωτάω, δεν ξέρω, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άγγελε,αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο να μάθεις είναι,τι ειπε η κυρία που μάζευε τα χρήματα απο τις λαϊκές στους δυο Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.Ρωτησέ την Σαν βρεγμένη γάτα φοβισμένη τα ειπε όλα...σας έδωσε στενούς.Για τα τιμολόγια θα σου πω άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θωμάς τι λέει για τα τιμολόγια Άγγελε; Αυτός είναι ο πλέον αρμόδιος.

      Διαγραφή
  12. Πολλές απαντήσεις έχεις αφήσει αναπάντητες και με βάζεις σε σκέψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά... επειδή δεν σε ενημερώνει ο Θωμάς θα σε ενημερώσω εγώ; χαχα Αλλά μας έχεις πει ότι, δεν εμπλέκεσαι με τα οικονομικά θέματα του Δήμου. Τώρα γιατί ρωτάς επίμονα; Μάλλον, άλλοι σε έχουν βάλει σε σκέψεις και πολύ σκέψη....τρώει τον αφέντη!!!

      Διαγραφή
    2. Απαντήσεις αναπάντητες δεν υπάρχουν. Προφανώς εννοούσες ερωτήσεις αναπάντητες. Άντε καλές γιορτές και υγεία!

      Διαγραφή