Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Εν Αττική Κυμαίοι: Όχι στην υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος της Κύμης.

       
Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις προσπάθειες της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την μη εφαρμογή της σχεδιαζόμενης υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος της Κύμης.
      Η Κύμη είναι η γενέτειρα του μεγάλου γιατρού Γεωργίου  Παπανικολάου και με το Ινστιτούτο, το υπό ίδρυση Μουσείο και Συνεδριακό Κέντρο «Γ.Ν. Παπανικολάου», τείνει να χαρακτηριστεί ως  «πόλη υγείας» με Παγκόσμιο ιατρικό και όχι μόνο  ενδιαφέρον.  
      Η Κύμη τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για Πανελλήνιες και Διεθνείς, Πολιτιστικές - Αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
     Αναπτύσσεται συνεχώς τουριστικά, προβάλλοντας και διατηρώντας ταυτόχρονα την ιστορία και τον πολιτισμό της, τις παραδόσεις και το φυσικό της περιβάλλον.
     Ο εκσυγχρονισμός του λιμένα της και η προσδοκώμενη λειτουργία του ως ανατολική πύλη της χώρας στο άμεσο μέλλον, το υπό ανέγερση και δημιουργία  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, η Ανώτατη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, η προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης του ιστορικού κέντρου της πόλης, το εξαιρετικό φυσικό κάλος της περιοχής, προδιαγράφουν την ανάπτυξη της περιοχής και την ανάγκη για την περεταίρω διαφύλαξη της ασφάλειας της .
    Από την επανίδρυση του Ελληνικού Κράτους, από το 1835, έως σήμερα, η Κύμη αποτελεί έδρα Δημόσιων Υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και το Ειρηνοδικείο της Κύμης.   Διαθέτει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, (Νοσοκομείο, Τράπεζες, ΔΟΥ, Πολεοδομία, ΙΚΑ,   Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο κλπ), προσφέροντας τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτών της Κύμης, των όμορων Δήμων, αλλά  και της νήσου Σκύρου.
    Η Δημοτική Ενότητα Κύμης (πρώην Δήμος Κύμης)  είναι ένας από τους πρώτους Δήμους (έτος ίδρυσης 1835) από ιδρύσεως του ελεύθερου ελληνικού κράτους.  Είναι η ιστορική έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Καρυστίας και Σκύρου από το 1835. Είναι έδρα της μιας εκ των δυο Μητροπόλεων του Νομού, της Ιεράς Μητρόπολης Καρυστίας και Σκύρου.
     Σας ενημερώνουμε, επί πλέον ότι για όσα έχουν   σχεδιαστεί και έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον της περιοχής της Κύμης δημιουργούν την αίσθηση και είναι φανερό ότι δεν πρέπει να υπάρχει σκέψη για κατάργηση του αστυνομικού τμήματος, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί και η ενίσχυσή του.
    Μετά τα παραπάνω παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι να επιδείξουν την δέουσα προσοχή και να αποφασίσουν με βάση το μέλλον της περιοχής, οι δε απανταχού Κυμαίοι, ο καθένας από την θέση του και με τις δυνατότητές του να ενεργήσουν υπέρ της διατήρησης του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης. 

4 σχόλια:

  1. Υπομονή μπάρμπα Άγγελε.. «ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει»!!!

    Διαβάσαμε μια (ακόμα) ανακοίνωση του μπάρμπα Άγγελου Μαργέλη για την ενδεχόμενη κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Κύμης την οποία όπως είναι φυσικό χρεώνει στην δημοτική αρχή όπως και το γεγονός της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους από τους τούρκους, την πτώση του Ντάου Τζόουνς ,το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής και τόσα άλλα φαινόμενα για τα οποία ευθύνεται η αδράνεια του δημάρχου και του «μπάρμπα Γιάννη» και το ότι δεν ήταν ποτέ μαθημένοι να αγωνίζονται απέναντι στην κρατική μηχανή ως μισθοσυντήρητοι...
    Βλέπετε ο ίδιος ο μπάρμπα Άγγελος Μαργέλης ως πρώην στρατιωτικός δεν ήταν ποτέ μισθοσυντήρητος από το κράτος (αλλά από που άραγε;;;) και είχε μάθει να εναντιώνεται στο ανάλγητο κράτος (πιθανόν στον ύπνο του όταν ανέβαινε στο λόφο του ίντζου κρατώντας το λάβαρο της επανάστασης)..



    Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που ο Μπάρμπα Άγγελος παρουσιάζει το άσπρο μαύρο καταδικάζοντας πάντοτε την δημοτική αρχή και «βγάζοντας λάδι» την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης όπου ο πολιτικός του μέντορας τα είχε όλα καλώς καμωμένα...

    Τόσο καλώς που έμπειρα οικονομικά στελέχη προσπαθούσαν για περισσότερο από ένα χρόνο να «βρουν μια άκρη» στο κουβάρι του δήμου Κύμης Αλιβερίου...

    Δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι δεν είναι πια πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Κύμης τότε που έβγαζε τρία δελτία τύπου την εβδομάδα με φωτογραφία του ιδίου και φόντο το νεοκλασικό του σαλονάκι...

    Υπομονή μπάρμπα άγγελε τέσσερα χρονάκια μείνανε ακόμα μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα τις ξαναχάσετε για να κάνετε ακόμα πέντε χρόνια (καινούργια )υπομονή...

    Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά σας θάναι....

    Εδώ οι Έλληνες απελευθέρωσαν τη χώρα από το 1821 και οι Τούρκοι ακόμα δεν το έχουν χωνέψει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να σας δώσω να καταλάβετε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, επαναλαμβάνουν σε κάθε δική μου ανάρτηση και αναρτούν το αρχικό σχόλιο που έχουν κάνει όχι με τα αρχικά τους επώνυμα αληθινά η ψεύτικα, με τα οποία υπογράφουν στο ιστολόγιο εκ Βιτάλου, αλλά ως "Ανώνυμοι".
    Με τον τρόπο αυτό εκθέτουν κατ' αρχήν το ιστολόγιο εκ Βιτάλου, γιατί φαίνεται ότι είναι οι ίδιοι λόγο των κειμένων αλλά και ότι είναι ασεβής και ανιστόρητοι, κατά ενός Συλλόγου, του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, που από το 1924 προσέφερε και προσφέρει πολλά στην Κύμη.
    Το χειρότερο όμως είναι ότι διακωμωδούν τον αγώνα για την διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος της Κύμης, που φυσικά δεν τους ενδιαφέρει και κάποια στιγμή θα τους χρεωθούν κάποιες πράξεις και ενέργειες.
    Επειδή όμως κάτω από το "Ανώνυμος" μπορεί να κρύβεται οποιοσδήποτε , ψεύτης και απατεώνας, καλώ αυτούς που επώνυμα ή με ψευδώνυμο έκαναν την αρχική ανάρτηση, να αναρτήσουν σχόλιο με το οποίο να καταδικάζουν αυτή την συμπεριφορά. Σε διαφορετική περίπτωση θα χαρακτηρισθούν ότι αυτοί είναι που υπογράφουν ως "Ανώνυμοι" και θα αναφερθούν τα ονόματά τους. Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα, 7 Δεκ. 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας Αντωνίου, που γράφει με το όνομά του, ανταποκρίθηκε στο παραπάνω σχόλιο, αν και δεν είχα και καμιά αμφιβολία για τους "Ανώνυμους". Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά μέχρι ενός ορίου.
    Περιμένω για τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελε ανταποκρίθηκα με μήνυμα για να σου εξηγήσω ότι, η διαχείριση της ομάδας που αναφέρεις εκ Βιτάλου, δεν έχει καμιά σχέση με τα σχόλια των ανώνυμων και κακώς την αναφέρεις. Μη μπερδεύεσαι και μην μπερδεύεις τα πράγματα. Οι ανώνυμοι και τα ψεύτικα προφίλ είναι ο καρκίνος του διαδικτύου και θα πρέπει να τα προσπερνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή