Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση εκπροσώπων της Κύμης με κ. Αναγνωστάκη για το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.

Φωτογραφία του Alexandros Theodorou.
Σήμερα 9 Δεκ. 2015, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο   του γενικού γραμματέα του υπουργείου προστασίας του πολίτη κυρίου Δ.Αναγνωστάκη παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, των βουλευτών Εύβοιας κύριων Γ.Ακριώτη και Ζ.Λιβανίου αντιπροσωπείας του Δήμου αποτελούμενοι από τον δήμαρχο κύριο Αθ. Μπουραντά και των αντιδημάρχων Κύμης κ. Αλ. Θεοδώρου, Κονιστρών κ. Δ. Μούντριχα,του τέως δημάρχου κ.Δ. Θωμά, της τέως Αντιδημάρχου κ. Αρ. Μπάτσα, του συμβούλου του Δήμου κ. Ευαγ. Αμπελιώτη και του συμβούλου της Δ.Κ.Κύμης κ. Αγ. Μαργέλη και επιτελών της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας.
Την συζήτηση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος και ευχαρίστησε τον κ. Αναγνωστάκη για την δυνατότητα που έδωσε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή σύσκεψη. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία διεξήχθη σε κλίμα σεβασμού και αλληλοκατανόησης, ο κ. γενικός Γραμματέας έκανε μία σύντομη παρουσίαση του θέματος και ακολούθως τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς, ο οποίος ήταν άριστα προετοιμασμένος και επιθετικός και αναφέρθηκε στους πολλαπλασιαστές ισχύος της Κύμης, λιμάνι, Παπανικολάου, κέντρο περιβαλοντικής εκπαίδευσης με στοιχεία και επιχειρήματα και στη συνέχεια ο κ. Θωμάς έκανε μία σύντομη, σαφή και πλήρη ενημέρωση με αποτέλεσμα, μετά από τις δύο ενημερώσεις να καλυφθεί  πλήρως το θέμα. Ακολούθως το υπουργείο 
δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το αίτημα μας για την διατήρηση του Α.Τ.Κύμης. 

Ως εκ τούτου και μέχρι την οριστική ανακοίνωση της πρότασης του υπουργείου.  αναβάλετε η προγραμματισμένη κινητοποίηση της Παρασκευής 11/12/15.

22 σχόλια:

  1. εσεισ που ειστε κρυμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή εσείς δεν είσθε πολιτικός να μου επιτρέψετε να σας κάνω δύο ερωτήσεις:
    -Τι πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά;
    -Αληθεύει ότι ο Δήμαρχος επικαλέσθηκε τα έργα του κ. Θωμά, ως στοιχεία ανάπτυξης της Κυμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα πάρουμε ανάποδα. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι στο χωριό του ήταν Αστ. Τμήμα, έγινε Αστ. Σταθμός με 5 άτομα, που έγιναν 4, που έγιναν 3, μετά 2 και τέλος έκλεισε.Ενώ το ΑΤ δεν κλείνει. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, είναι γεγονός στα έργα που έγιναν από τον Δ.Θωμά, αλλά είπε ότι μετά την ολοκλήρωσή τους, που σημαίνει και την δική του συμμετοχή, θα αποτελέσουν την βάση της αναβάθμισης της Κύμης. Ο Δ.Θωμάς είπε ότι και άλλα υπουργεία είχαν τις ίδιες προδιαγραφές, αλλά άφησαν στην Κύμη τις διάφορες υπηρεσίες, όπως τα Ειρηνοδικεία, την Εφορία το ΙΚΑ κ.α.
    Προσωπικά πιστεύω ότι το υπουργείο έχει λάβει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται ώστε να εκδώσει μια απόφαση που να δικαιώνει την ομόφωνη προσπάθεια όλων των παρατάξεων που στην ουσία εκπροσωπούν και όλους τους Δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια έργα του Θωμά κ Μαργέλη; Τα έργα της Περιφέρειας θέλετε να πείτε.....Τα μικρά έργα που φαίνεται ότι πληρώθηκαν και δεν έγιναν ποτέ (φαντάσματα), βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Τα υπόλοιπα μικρά έργα που πραγματικά έγιναν, κανείς δεν γνωρίζει πόσο πραγματικά κόστισαν αλλά και πως τα έπαιρναν οι ίδιοι συνεχώς εργολάβοι. Άντε να δούμε πως θα δικαιολογήσει τα 135000 euro σε τιμολόγια σπασμένα ανά 4.950 ευρώ το καθένα άπω 18/8 έως 29/8 του 2014 που έχουν στα χέρια τους οι Επιθεωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λέω αυτά, γιατί βλέπω ότι επιδιώκεται να χρεωθεί όποια επιτυχία προκύψει για το ΑΤ Κύμης στον κ. Θωμά. Μην περνάτε τους δημότες για ηλίθιους. Κρατήστε τη σοβαρότητα που αρμόζει.

      Διαγραφή
  5. Κώστα, θα πρέπει να καταλήξετε κάπου. Ή τα έργα τα έκανε ο Θωμάς, οπότε και αμφισβητείτε τον τρόπο κατασκευής ή δεν τα έκανε οπότε κακώς τον κατηγορείτε. Αυτό περί έργων της Περιφέρειας είναι αστείο. Αυτοί έχουν τα λεφτά, αυτοί πληρώνουν, αλλά η Περιφέρεια υπήρχε και πριν τον Θωμά. Γιατί δεν έγιναν αυτά τα έργα;Επί πλέον θα πρέπει να ξέρεις ότι τα έργα είτε καλά είτε κακά ακολουθούν ημερολογιακά τον εκάστοτε "άρχοντα". Η Ακρόπολη των Αθηνών φτιάχτηκε την εποχή του Περικλέους, τώρα ποιος ήταν ο χρηματοδότης είναι άλλο θέμα.
    Έχω και μια απορία. Σε ποιους έχουν κοπεί τα τιμολόγια; Τους ρώτησε κανείς; Θα τους ρωτήσει; Υπάρχει κάποιος που να λέει ότι δεν πήρε τα χρήματα που γράφουν τα τιμολόγια; Ειλικρινά δεν ξέρω και θέλω να μάθω. Και μη που πει βλακωδώς κάποιος ότι έπρεπε να ξέρω λόγο αρμοδιότητας, γιατί η Δ.Κ Κύμης, ούτε έχει λεφτά ούτε πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Περιφέρεια πάντα υπήρχε αλλά δεν είχε πάντα χρήματα. Βρέθηκε τυχερός ο κ. Θωμάς που ήταν Δήμαρχος την εποχή που έδωσε η Περιφέρεια αρκετά χρήματα. Ήταν υποχρεωμένος να τα αξιοποιήσει και να κάνει κάτι και αυτός. Ο τρόπος που τα αξιοποίησε είναι άλλο θέμα. Τις όποιες απορίες που έχεις για τα τιμολόγια και τα οικονομικά θέματα μπορεί να σου τις λύσει ο κ. Θωμάς. Εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος. Πάντως, πρόσεχέ τους. Διαισθάνομαι ότι θα σε μπλέξουν άσχημα.

      Διαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ Ο ΒΙΤΑΛΙΩΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά ψάχνεις εσύ Άγγελε να βρεις ποια είναι η ξαδέρφη του Νικολιά...χαχαχα συγγενής του pacman είναι. χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο φουκαρας ο Αγγελής ειναι μπλεγμενος και θα ψαχνετε......
    γιατι όλο λεει οτι δεν εχει σχεση με ...χρηματα....
    προφανως ο μεγαλος του εχει πει ότι παίρνει αυτός την ευθύνη επάνω του
    αλλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς ο παραπάνω "Ανώνυμος" είναι και άσχετος και βλάκας, αλλά τέλος πάντων. Πληροφοριακά οι Πρόεδροι τοπικών συμβουλίων της προηγούμενης περιόδου, είναι οι μόνοι από τους αιρετούς που τους χρωστά ο Δήμος 16 ή 18 μήνες από τα έξοδα κίνησης. Έχουμε ξεκινήσει δικαστικό αγώνα μετά από συνεννόηση με τον Δήμο για να μην παραγραφούν. Μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται, αλλά για να μάθετε ρωτήστε τέως προέδρους αντι-Θωμαίκούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα πάντως δεν απαντάς στην ερώτηση που σου έκανα. Έχεις οπτική γνώμη για τους συνδιαχειριστές του ιστολογίου σου; Δεν βλέπω να απαντάς και αυτό δικαιώνει τους επικριτές σου. Τους ξέρεις ή δεν τους ξέρεις; Αν τους ξέρεις αλλά δεν θέλεις να το αποκαλύψεις, δικαίωμά σου. Μου αρκεί να μου πεις ότι τους ξέρεις και ότι είναι αυτό που γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άγγελε μάλλον δεν το κατάλαβες.Οι διαχειριστές της ομάδας φαίνονται καθαρά και τους ξέρεις. Είναι επτά. Μπες στα μέλη να τους δεις. Νομίζω τους γνωρίζεις γιατί είναι από την περιοχή μας. Πόσο ποιο καθαρά να σου το πω.Ανύπαρκτα πρόσωπα διαχειριστές ΔΕΝ υπάρχουν.Τα μέλη επειδή είναι περίπου 8.000 είναι αδύνατο να τους γνωρίζω όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια μέλη που σχολιάζουν τα ξέρω και κάποια άλλα οχι.Πες μου ποιον ψάχνεις και αν τον ξέρω θα σου πω.

      Διαγραφή
  12. Εσυ τον Pacman και το νικολια τους ξέρεις που γράφουν στι ιντζου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό σου λέω Άγγελε, άστους να γράφουν τα δικά μας σχόλια που είναι επώνυμα έχουν βαρύτητα και όχι τα δικά τους. Μην αγχώνεσαι.Το φβ τα έχει αυτά.

      Διαγραφή
  13. Τέλος πάντων, δεν θέλεις να απαντήσεις και το καταλαβαίνω. Η διαφορά είναι ότι εγώ είμαι ο μοναδικός διαχειριστής, ενώ εσύ έχεις και διαχειριστές άλλους που δεν γράφουν με το όνομά τους. Εάν είναι κοινοί αναγνώστες δεν μπορείς να τους ελέγξεις, αλλά εάν είναι διαχειριστές είναι ανεπίτρεπτο και αντιδεοντολογικό.
    Επίσης αυτοί που εξετέθησαν ονομαστικά δεν το διέψευσαν και αυτό είναι εις βάρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι Άγγελε σου το ξαναλέω. ΔΕΝ υπάρχουν στην ομάδα μας διαχειριστές με ψεύτικα προφίλ ή άγνωστοι. Άλλωστε φαίνονται ποιοι είναι από την εφαρμογή. Καθαρά πράγματα. Τώρα, αν κάποια μέλη άγνωστα σχολιάζουν διάφορα, δε σημαίνει ότι είναι διαχειριστές και δεν μπορούμε να τους το απαγορεύσουμε. Αλλά δεν με ρωτάς συγκεκριμένα τι ακριβώς ψάχνεις να σου απαντήσω. Υπάρχει κανένας που σε ενοχλεί από την ομάδα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι αυτοί που εξετέθησαν ονομαστικά και από ποιους εξετέθησαν; Δεν το κατάλαβα αυτό. Αν έχεις την καλοσύνη γίνε ποιο σαφής.

      Διαγραφή
  15. https://www.facebook.com/groups/401200656683713/
    Αυτή είναι η ομάδα μας αποτελούμενη από επτά διαχειριστές και 7.863 μέλη. Είναι στη διάθεση οποιουδήποτε για έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποίοι είναι οι 7 διαχειριστές; Όταν με παρέπεμψες στον "Νικολιά" διάβασα κάποια σχόλια με τα οποία εξέθετε κάποια άτομα ότι κρύβονται πίσω από την ομώνυμη κυρία. Είναι αλήθεια; Γι' αυτό σε ρώτησα εάν έχεις οπτική άποψη για την κυρία, αν την ξέρεις βρε αδερφέ! Ή μήπως είναι αλήθεια αυτά που γράφει; Σου είπα, αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή