Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εγκατάλειψη 3!


     Διαβάστε τα παρακάτω, που είναι είτε από αναρτήσεις σε ιστολόγια, είτε από διαμαρτυρίες των Δημοτών, είτε από την γνωστή πλέον επιστολή του Προέδρου της Δ. Κ. Κύμης προς τον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου και θα καταλάβετε τι σημαίνει εγκατάλειψη. Πλέον όλα τα παράπονα στον κ. Δήμαρχο. 
     Με φορτηγάκια 4Χ4 μεταφέρουν τα σκουπίδια στην Κύμη, καθώς τα απορριμματοφόρα έχουν χαλάσει και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την επισκευή τους. Η φωτογραφία είναι από τη χωματερή της Κύμης, πριν λίγα λεπτά. Κατά τα άλλα ο Δήμος έχει 2,8 εκ ευρώ στις τράπεζες, ωστόσο, τα χρήματα αυτά, μάλλον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά.


     Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία της Κύμης όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανέβασαν εχθές γονείς στο Facebook. Είναι προφανές ότι ο χώρος είναι άκρως επικίνδυνος για τα παιδιά. Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο.

     "Ζητάμε να έλθει ο καταστροφέας για 2-3 ημέρες και η απάντηση που παίρνουμε είναι ότι εδώ και 5 μήνες δεν δουλεύει γιατί δεν έχει μαχαίρια.
Ζητάμε το φορτηγό για να μαζέψουν τα αντικείμενα π.χ. στρώματα, κλαριά κλπ και αυτό δεν είναι εφικτό διότι δεν έχει ελαστικά, τα δικά του είναι κατεστραμμένα. Ζητάμε τη τσάπα η απάντηση είναι αδύνατο  γιατί δεν έχουμε πετρέλαιο και πολλές φορές με δικά μου χρήματα 20-30 ευρώ ( του Προέδρου) για κάποιες επείγουσες εργασίες".

    Βέβαια θα πρέπει να θέσουμε, ρητορικά βέβαια τα παρακάτω ερωτήματα, γιατί από που να πάρουμε απάντηση:
Δεν έχει ο Δήμος χρήματα;Κυκλοφορεί ότι έχουν στα ταμεία του Δήμου πάνω από 2.000.000 ευρώ, τελικά τι συμβαίνει; Έχουν ή δεν έχουν;
Προ αναγγέλλουν παιδικές χαρές στα χωριά και της Κύμης είναι ερείπιο! Τους ικανοποιεί; Να κάνουν στα χωριά αλλά να επισκευάσουν και της Κύμης!
Με τους ΣΜΑ τι γίνεται; Με τα απορριμματοφόρα που θα φθάσουμε; Ακόμα φταίει ο Θωμάς που τα άφησε χαλασμένα και μετά από 4 χρόνια δεν καταφέρατε να τα φτιάξετε;  Θα πηγαίνουν οι Δημότες μόνοι τους τα απορρίμματα στη χωματερή; Έλεος!
     

1 σχόλιο: