Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Είναι πολλά τα λεφτά; Ναι αλλά που είναι;

Υπάρχουν δύο στοιχεία που δεν αμφισβητούνται:
        1ον. Από τον Σεπτέμβριο 2014 μέχρι σήμερα, έχουν συμβεί στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης, διάφορες καταστροφές από φυσικά αίτια.
        2ον. Το Κράτος, παρά την οικονομική κρίση, διέθεσε κατά καιρούς  διάφορα ποσά για αποκατάσταση των πληγέντων ή για τα έκτακτα έξοδα των Δήμων, για πυρόπληκτους, για καταιγίδες, για χιονοπτώσεις κλπ.

 Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης, δεν έγινε κάποια εμφανή διάθεση χρημάτων σε θύματα των θεομηνιών ή δεν αποκαταστάθηκαν οι ζημιές ιδιαίτερα στην αγροτική ή δασική οδοποιία, υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούμε:
         1ον. Τι χρήματα έχει πάρει ο Δήμος για τις παραπάνω περιπτώσεις;
         2ον. Πως έχουν κατανεμηθεί τα χρήματα αυτά, ανά Δ.Ε.;
         3ον. Που καταναλώθηκαν  τα χρήματα που   διατέθηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης;

 Επειδή δεν πιστεύουμε ότι θα έχεις κάποιος την ευαισθησία να μας ενημερώσει, τα παραπάνω στοιχεία θα τα ζητήσουμε και επίσημα εν καιρώ, μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, όπως τιμολόγια, διαγωνισμούς κλπ. Βέβαια έχουμε και κάποια άλλα θέματα για τα οποία αναμένουμε απαντήσεις και θα προστεθούν και άλλα στο μέλλον μετά και από τις πρόσφατες εξελίξεις, γιατί πλέον ο κόμπος έφθασε στο κτένι. Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στα έξοδα  για την ολοκλήρωση του έργου του Θωμά στο Ιστορικό Κέντρο της Κύμης, γιατί αυτά είναι από άλλο πορτοφόλι.
  Το ερώτημα είναι πώς δημιουργήθηκε απόθεμα στο ταμείο του Δήμου που όπως λένε, υπερβαίνει τα 2.000.000 ευρώ; Είναι αλήθεια; Και αν είναι αλήθεια για που τα ετοιμάζουν; Μήπως για την προεκλογική περίοδο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου