Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Όπου λαλούν πολλά κοκόρια......υπάρχει μπέρδεμα.

    Υπάρχει ένα περιφερειακό ιστολόγιο, στο οποίο υπάρχουν πολλοί διαχειριστές με αποτέλεσμα την μια μέρα να υποστηρίζουν το Α και την άλλη μέρα το Β. Φυσικά το ιστολόγιο υποστηρίζει την "Συμπολιτεία" στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
Φωτογραφία της Barbara Thomas.    Όταν λοιπόν έλαβε έκταση και δημοσιότητα  η με επιτυχία παρουσία στην Food expo 2018 για 4η συνεχή χρονιά η Cuma - σύκα Κύμης της κ. Βαρβάρας Θωμά, το προαναφερθέν ιστολόγιο ανέβασε σχόλιο ότι τα σύκα Κύμης είναι τόσο καλά που δεν χρειάζονται διαφήμιση. Την άλλη μέρα ανέβασε ανάρτηση όπου διαφήμιζε σύκα Κύμης αντιπάλου παραγωγού   σύκων. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ή τα σύκα του ανταγωνιστή της κ. Θωμά χρειάζονται διαφήμιση γιατί δεν είναι της αυτής ποιότητας ή ότι δεν ξέρουν τι γράφουν και βασικά αγωνίζονται και κατά των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της οικογένειας  Θωμά.
    Επίσης τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται στην Κύμη και όχι μόνο κινήσεις για διαχωρισμό του Καλλικρατικού Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, για τους λόγους που αναφέρονται σε σχετικές ανακοινώσεις και που έχουν αναρτηθεί και στο παρελθόν. Την αρχή έκανε ο τέως Δήμαρχος κ. Θωμάς, ακολούθησε ο πρώην Δήμαρχος κ. Σιδεράκης και πρόσφατα η Ένωση Εμπόρων Βιοτεχνών Καταστηματαρχών Κύμης και περιχώρων. Κοινό σημείο και όλων των παραπάνω η   καταγωγή από την Κύμη και διαφορετικό σημείο η τοπική πολιτική διαφοροποίηση. Έρχεται λοιπόν το περιφερειακό ιστολόγιο και στρέφεται με ανάρτησή του ενάντια στις κινήσεις αυτές και υποστηρίζοντας την παρούσα κατάσταση με φαιδρά επιχειρήματα που δεν αντέχουν σχολιασμού. 
     Τι είναι λοιπόν αυτοί που σχολιάζουν κατά των κινήσεων αυτών; Βασικά δεν είναι στην ψυχή Κυμαίοι, ανεξάρτητα του τόπου διαμονής ή καταγωγής και σίγουρα στρέφονται κατά της Κύμης και της υποβάθμισης της. Ποια όμως είναι τα κίνητρά τους; Θα δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου