Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Το ξεκίνημα.


  Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία και τύχη.

  Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές.
  Από σήμερα θα πάψω να γράφω για τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, λόγο έλλειψης αντικειμένου. Δεν έκαναν τίποτε, με αποτέλεσμα να μην έχουν κάνει και κανένα λάθος. 
Τι να σχολιάσουμε λοιπόν τώρα;
   Έβγαλαν λέει πολλά μηχανήματα για τον εκχιονισμού στους δρόμους! Αλίμονό τους αν δεν έβγαζαν μετά το ρεζίλι του Ιανουαρίου του 2017. Άλλωστε και τα χρήματα για τις τότε καταστροφές ακόμα δεν τα έχουν   διαθέσει.
    Από αύριο λοιπόν θα αναφερόμαστε στο τι θα κάνουμε μετά τις εκλογές, γιατί τα κενά που δημιουργήθηκαν είναι τεράστια.
    Από αύριο λοιπόν θα αναφερόμαστε  στα οράματα των Νέων Οριζόντων.
    Η συνέχεια των οραμάτων του Παπανικολάου, του Βιολογικού, του Λιμανιού, του Μηλωνοπούλειου,της Αγροτικής Οδοποιίας κλπ., και δυστυχώς η οπισθοδρόμηση της πενταετίας δημιούργησε τεράστια κενά.
Υπάρχει ελπίδα για την Κύμη!
    Θα τα πούμε λοιπόν
    Ευτυχισμένο το 2019.

7 σχόλια:

  1. Είστε φανατικός, τυφλωμένος από μίσος και μόνιμος διαστρεβλωτής της πραγματικότητας...!2 εκατομύρια ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Κύμης Αλιβερίου γεμάτο από τα έργα του τίποτα όπως ισχυρίζεσται!!! Το δικό σας έργο είναι ένα τεράστιο έλλειμα και ζημιά του δήμου... ¨εχετε το θράσος και μιλάτε;; Ντροπή σας! Είστε πληγή για τους δημότες και τα συμφέροντά τους... Θα έπρεπε να κρύβεστε αντί να ψευδολογείτε διαρκώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτογραφίες με έργα έχετε; Θα, θα, θα, θαθαθαθα.
    Καλή χρονιά κ. έμμισθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο φωτογραφίες αλλά και υπαρκτά έργα.... ¨οπως το μηχάνημα που αγοράστηκε πρόσφατα και καθάριζ όλο το βράδυ τους δρόμους της Κύμης...Αλήθεια είχατε αγοράσει και εσείς ένα μηχάνημα με 28 χιλιάδες ευρώ αό το πρόγραμμα Θησέας...Γνωρίζετε πουβρίσκετε σήμερα αυτό το σαπάκι που σας είχαν κόψει τιμολόγιο για καινούργιο;;; Πουθενά... Είμαι υπερήφανος που εργάζομαι με μισθό στο δήμο Κύμης Αλιβερίου επί δημαρχίας Μπουραντά και δεν μαζεύω πενηντάευρα από λαΪκές αγορές... Όπως επίσης δεν έχω προσληφθεί στην καθαριότητα χωρίς να πατάω στο εργοτάξιο...Καλή χρονιά κύριε υπαίτιε της διάλυσης του δήμου... Σε λίγε μέρες κυκλοφορεί η εφημερίδα με τα έργα της δημοτικής αρχής...Δεν θα σας τη στείλουμε γιατί θα πάει ένα φύλλο χαμένο... Απότι φαίνεται δεν γνωρίζεται ανάγνωση ή είσαστε παθολογικός ψεύτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας σας κρίνουν οι αναγνώστες για το ήθος σας και για το πλούσιο λεξιλόγιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Κώστα
    το άτομο μου είναι εντελώς αδιάφορο. όχι δεν απάντησε σαφώς για το που υπηρέτησε, αν και αυτό δεν αποτελεί κριτήριο διανοητικής και σωματικής ικανότητας. Ίσως να μάθουμε από κάποιον που συνυπηρέτησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kostas Triantafillou
    Άγγελε, ξέρεις τι λέει μια παροιμία στο χωριό μου; Η αλεπού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.

    Καλή χρονιά σε όλους μας, με υγεία τύχη αλλά και λίγη σοβαρότητα.

    Ο φίλος και σημμαθητής σου Κώστας Τριανταφύλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο φίλος Κώστας, που απαντώ, δεν έχει καμιά σχέση με τον φίλο και συμμαθητή Κώστα Τριανταφύλλου, που σχολιάζει κατά την κρίση του με ευπρεπή τρόπο.
    Όλοι έχουμε το δικαίωμα να έχουμε την άποψή μας, αλλά όλοι οφείλουμε να έχουμε έναν ευπρεπή τρόπο γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή