Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ύδρευση .

 
  Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα  που αντιμετώπισε η Κύμη με την παρούσα Δημοτική Αρχή ήταν η έλλειψη νερού, ιδιαίτερα το καλοκαίρι του 2018. Το νερό είναι αγαθό και δεν πρέπει να το στερείτε κανείς.
     Το σύστημα δούλεψε το 2015 και το 2016 με την αρχική ταχύτητα που είχε από την Δημαρχεία Θωμά, το 2017 δούλεψε λόγο των τεράστιων αποθεμάτων που δημιουργήθηκαν από τον βαρύ χειμώνα και τις κακές καιρικές συνθήκες του Ιανουαρίου. Το 2018 όμως ήρθαν   όλα μαζί με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγο βασικά αδυναμίας αντιμετωπίσεως των βλαβών και την έλλειψη συντηρήσεως, δικτύου και αντλιοστασίων.
      Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα αρχίσουν τα έργα συντήρησης του δικτύου και των αντλιοστασίων, η σύνδεση των υπολοίπων παροχών που έμειναν εκεί που ήταν το 2014 και ο έλεγχος της ποιότητας του νερού.
     Επίσης θα προσαρμόσουμε το τιμολόγιο σε ένα μέσο όρο για όλες της Δημοτικές Ενότητες και θα εξασφαλίσουμε την επάρκεια σε προσωπικό, ώστε οι βλάβες να αντιμετωπίζονται άμεσα και έγκαιρα.Βέβαια υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με τα οφειλόμενα στη ΔΕΥΑΚΑ και θα   βρούμε λύση, όπως και με την άρδευση.
     Η πηγή του Χωνευτικού της Κύμης θα συντηρείται και θα αξιοποιηθεί τα μέγιστα .
   
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου