Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Εν Αττική Κυμαίοι - Πίτα & Εκλογές

   

 Ο Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων στα γραφεία του Συλλόγου, Γερανίου 44, σήμερα 27.01.2019 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία μελών του Συλλόγου. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φρόσω Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τα μέλη για την στήριξή τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. 

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Αγγελής Μαργέλης, που ήταν και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου. 
     

     Ο κ. Μαργέλης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία τον εξέλεξαν τρεις συνεχόμενες φορές μέλος του ΔΣ και  δήλωσε ότι δεν θα είναι πλέον  υποψήφιος γιατί θα αφοσιωθεί στα της Κύμης όπου θα είναι πάλι υποψήφιος με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Δημήτρη Θωμά.

      Ο κ. Θεοδώρου, οποίος και αυτός δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με τον κ. Μπουραντά, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Κύμη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε.Κύμης και σε μελλοντικά έργα.
      Στη συνέχεια εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου με  την κ. Μαρία Βότση- Παπαδοπούλου Πρόεδρο  του Συλλόγου και μέλη οι Κ. Λούλη, ο Γ. Ελευθερίου, οι Κ. & Σ. Κούρουπας, Δ. Βεζύρης, Θ. Τζοανόπυλος και  Χ. Τσίγκρη.
      Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου