Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση των Νέων Οριζόντων στο Αλιβέρι

Πηγή: evialend.gr
Ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου το απόγευμα του Σαββάτου 26/1/2019 κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των Νέων Οριζόντων. Εκατοντάδες πολίτες του Αλιβερίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού και του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, προκειμένου να καταδείξουν την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Ο Δημήτρης Θωμάς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενωτικός, τονίζοντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει διχάσει τους πολίτες, κάτι που οι Νέοι Ορίζοντες πρόκειται να εξαλείψουν, αφού έρχονται να ενώσουν τους δημότες και να τους κάνουν συμμέτοχους στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου.
Αναφερόμενος στα «έργα» της σημερινής Δημοτικής Αρχής, τόνισε ότι το μόνο «έργο» ήταν η προσπάθεια να πλήξουν τον Δημήτρη Θωμά σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, στήνοντας κατηγορητήρια και προσπαθώντας να ισχυριστούν (δεν τους βγήκε όπως το ήθελαν), ότι ο Δημήτρης Θωμάς, ακόμη και εάν εκλεγεί δεν θα μπορέσει ν’ ασκήσει τα καθήκοντά του.
«Κλείστε τ’ αυτιά σας στη λάσπη και το ψεύδος. Στα πέντε χρόνια που διοικεί η σημερινή Δημοτική Αρχή, έχω πάει 24 φορές κατηγορούμενος και έχω αθωωθεί και τις 24. Είναι σίγουρο ότι οι Νέοι Ορίζοντες θα κερδίσουν τις εκλογές και είναι επίσης σίγουρο ότι όλοι εμείς θα διοικήσουμε το Δήμο χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε δε τους πολίτες σε εγρήγορση έως τις εκλογές, ενώ ανακοίνωσε και νέους υποψηφίους του συνδυασμού, οι οποίοι αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου