Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η Κύμη πανηγύρισε τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
   Με κατάμεστο τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, τον Μητροπολιτικό Ναό της ιστορικής έδρας του Δήμου, η Κύμη γιόρτασε την ημέρα του πολιούχου της . Υπό την επιβλητική συμμετοχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σεραφείμ, με τις μεστές, σαφής και κατανοητές ομιλίες του την παραμονή αλλά και ανήμερα, ο λαός της Κύμης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη  αίσθηση έκανε το σημείο της   ομιλίας του Σεβασμιότατου  στα "περί συκοφαντίας".
   Την ημέρα αυτή αποτελεί θεσμό η κοπή της πίτας του Δήμου στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης, σε συνδυασμό με την βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν καθώς και αυτών που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
   Μέχρι εδώ Άριστα.
   Στην ίδια εκδήλωση συνηθίζεται να γίνεται και απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Την ενημέρωση είχε αναλάβει ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς.
    Ως προς τον απολογισμό δεν είχαμε εκπλήξεις μια και δεν αναφέρθηκε σε έργα που έγιναν στην περιοχή της Κύμης, μια και ο Δήμος δεν έκανε τίποτε, ούτε καν τα επιβεβλημένα με αποτέλεσμα τα γνωστά προβλήματα του νερού.
    Ως προς τον σχεδιασμό, που μάλλον ήταν ο σχεδιασμός της επόμενης πενταετίας, μακάρι να γίνουν, αλλά ήταν καθαρά ένας προεκλογικός λόγος εν όψη εκλογών και με έργα σε βάθος χρόνου!Το ομολόγησε και ο ίδιος κάποια στιγμή, λέγοντας " ...δεν πιστεύω να γίνει μέσα στο 2019...".
 Καλά πέντε χρόνια στης εξουσία, τώρα τα σκέφτηκαν; 
    Να επισημάνω στο σημείο αυτό την άριστη παρουσίαση από την καθηγήτρια κ. Βαμβακούλα και να τη συγχαρώ και από αυτή την θέση.
    Χρόνια Πολλά και του χρόνου με την βοήθεια του Αγίου Αθανασίου να πάμε καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου