Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Κύμης Ευβοίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.



      Πραγματοποιήθηκε στην Κύμη της Εύβοιας, η πρώτη έκθεση τοπικών της περιοχής προϊόντων  το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουλίου. Την έκθεση στο ξεκίνημά της ευλόγησε και ενημερώθηκε από όλους τους εκθέτες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και την επισκέφθηκαν Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου και τις δύο ημέρες.
     Η προετοιμασία της εκδήλωσης ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο, όταν κατά την διάρκεια του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης δόθηκε η εντολή να υποβληθούν προτάσεις για το Καλοκαίρι 2020, από τις οποίες προτάσεις επελέγησαν κάποιες και είδη υλοποιήθηκε η πρώτη, πρόταση της Συμβούλου κ. Κατερίνας Κουτέλου, η οποία οργάνωσε την όλη εκδήλωση και  με την βοήθεια της Συμβούλου κ. Νίνας Γαλάνη, η οποία σχεδίασε αναρτήσεις , προγράμματα και ενημερωτικά φυλλάδια της εκδήλωσης και υλοποίησαν τις αποφάσεις του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης Άγγελή Μαργέλη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
    Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου υποστήριξε οικονομικά την εκδήλωση, μετά από αίτημα της Κοινότητας Κύμης και την τίμησε με την επίσκεψη εκπροσώπων του. 
    Η εκδήλωση ήταν κάτι που έλλειπε από την καλοκαιρινή Κύμη, την επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι και ενημερώθηκαν και αγόρασαν από τα προϊόντα που εκτέθηκαν, ο κόσμος βρήκε ευκαιρία να ανέβει στην πλατεία της Κύμης, " δούλεψαν " και τα καταστήματα του κέντρου και τέλος πάντων το χάρηκαν οργανωτές, εκθέτες και επισκέπτες.
   
Υπάρχουν προτάσεις να επαναληφθεί, ο Σεβασμιώτατος πρότεινε  την ημέρα της Παναγίας και εξετάζουμε το θέμα με θετική διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι θα καταστεί θεσμός και θα υλοποιείται κάθε χρόνο στην Κύμη. Επίσης, εάν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τις εκθέσεις αυτές και εκτός Κύμης, με την βοήθεια συγκεκριμένων εταιρειών που οργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις.
     Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας υποστήριξαν με την οποιανδήποτε παρουσία τους και τους υποσχόμεθα, ότι αν και είμαστε λίγοι θέλουμε να κάνουμε πολλά για την Κύμη και την περιοχή μας και θα τα κάνουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
    Καλό καλοκαίρι !
Υ. Γ. : Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση κυκλοφορούν πολλά .

1 σχόλιο:

  1. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Νίκανδρος, ο Βουλευτής της ΝΔ Κ. Ζεμπίλης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Κύμης - Αλιβερίου κ. Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Κύμης κ. Θεοδώρου, η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μπάτσα και οι Σύμβουλοι κ. Χριστόπουλος και κ. Γλυκός. Αν μας ξέφυγε κανένας ζητάμε συγνώμη, δεν είναι από πρόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή