Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Περί Ομπρελών και άλλων σκιαδίων!

Τοποθετήθηκαν στις ακτές λουομένων της Κοινότητας Κύμης καθώς και σε άλλες ακτές της Δ.Ε Κύμης, ομπρέλες για σκιά και εκκρεμεί η τοποθέτηση και στον Άγιο Γεώργιο Παραλίας Κύμης που θα τοποθετηθούν μετά την απομάκρυνση των φυκιών που έχουν συσσωρευθεί από την θάλασσα κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Οι ομπρέλες αυτές είναι περιουσιακό υλικό του Δήμου, κάποιες από αυτές ήταν στην ακτή στο Σουτσίνι και κάποιες άλλες φυλάσσονταν σε αποθήκη γιατί είχαν παραληφθεί από την Δ.Ε.Κύμης στο τέλος Αυγούστου του 2019 και δεν κρίθηκε σκόπιμο τότε να τοποθετηθούν.
Συγκεκριμένα στο Σουτσίνι τοποθετήθηκαν στο χώρο  που δεν έχει ενοικιασθεί από τον διαχειριστή της καντίνας, δεξιά και αριστερά αυτής, ώστε να μην εμποδίσουν την υλοποίηση του σχεδίου ανάπλασης του χώρου και τοποθετήθηκαν, μετά από ευγενική προσφορά,  από συνεργείο του διαχειριστή και με την επίβλεψη ατόμου που γνώριζε το σχέδιο της ανάπλασης του χώρου αλλά και των προβλεπομένων μέτρων ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.
'Ολες οι εργασίες που εκτελούνται όπως ομπρέλες, ντουζιέρες που θα τοποθετηθούν σύντομα, εκτός του παραχωρηθέντος χώρου στον διαχειριστή, προβλέπονται από μελέτη της Κοινότητας Κύμης που έχει υποβληθεί στον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου.
Αυτά προς άρση κάθε παρεξηγήσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου