Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Οι δράσεις της εβδομάδας 29 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου 2020, της Κοινότητας Κύμης.

- Συνεχίστηκαν οι εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας με   εργασίες στις περιοχές Λιθαρής και Πλακαρά της Κοινότητας Κύμης. Επίσης εκτελέσθηκαν και οι αναγκαίες εργασίες σε περιοχές που είχαν δημιουργηθεί αντικειμενικές δυσκολίες πρόσβασης σε αγροτεμάχια.Οι εργασίες θα συνεχιστούν , όπου υπάρχει πρόβλημα. Σε όσους Δημότες κατά την εκτέλεση των εργασιών αγροτικής οδοποιίας δημιουργήθηκαν προβλήματα πρόσβασης στα κτήματά τους, ας ενημερώσουν το Δήμο προκειμένου να αποκατασταθούν. 
- Πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ,  την 1η , 2α  και 3η Ιουλίου 2020. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας συμπαραστάθηκα .
- Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο  του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου, σύσκεψη με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚΑ κ. Καραγιάννη και  των Προέδρων  των Κοινοτήτων  Κύμης , Ανδρονιάνων και Βιτάλων. Όλοι κατέθεσαν της απόψεις τους και δόθηκαν  οδηγίες για ενημέρωση των Δημοτών. 
- Πραγματοποιήθηκε στα Κριεζά ο διαγωνισμός για τις ακτές Σουτσίνι και Λιμανάκι. Οι συμμετέχοντες για το Σουτσίνι ήταν πέντε(5), η τιμή εκκίνησης ήταν 800,00 ευρώ και έφθασε στις 14.600 συν 2050 για τις "ξαπλώστρες".
- Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς Σουτσίνι από Μισόκαμπο. 
- Την Παρασκευή 03.07.2020 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης. Τα αποτελέσματα αναφέρονται σε άλλη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου