Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Οι δράσεις της εβδομάδας 18 έως 24 Ιουλίου 2020, της Κοινότητας Κύμης.


-Οι δράσεις για την Κοινότητα Κύμης άρχισαν από το Σάββατο 18 Ιουλίου, λόγω της Έκθεσης των Τοπικών Προϊόντων. Η Έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία και ικανοποίησε διοργανωτές, εκθέτες ,επισκέπτες της έκθεσης καθώς και τα καταστήματα της πλατείας της Κύμης. Ήταν κάτι που έλειπε από την Κύμη, εκτός των άλλων. Ελπίζουμε ότι θα γίνει θεσμός και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. 

- Συνεχίζονται οι εργασίες  επικαιροποίησης της καντίνας και του περιβάλλοντα χώρου   υπό την νέα διεύθυνση στο Σουτσίνι.
- Πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης    στην Παραλία της Κύμης και στοχευμένες εργασίες αποψίλωσης στην   Κύμη. Με επέμβαση της Κοινότητας Κύμης προετοιμάσθηκε ο χώρος της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα.Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανώλη Τζανή για την βοήθειά του.
- Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας στην Κύμη, με προσωπική συμμετοχή και Συμβούλων της Κοινότητας Κύμης, το γυναικείο χέρι είναι απαραίτητο,  σε συνδυασμό με το γνωστό δυναμικό δίδυμο του Δήμου  (Μπάμπης-Σπύρος). Μέχρι τώρα οι εργασίες έχουν καλύψει το 30% της Κύμης και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Κύμη είναι η  πρώτη  σκέψη μας. 
-  Πραγματοποιήθηκαν εργασίες βελτίωσης αγροτικών δρόμων με την χρήση "καταστροφέα".

 Οι δράσεις συνεχίζονται, παρά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Συμβούλιο της Κοινότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου