Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου - Απάντηση του κ.Παπαδιόχου Γεωργίου


     Δημοσιεύουμε ευχαρίστως το παρακάτω Δελτίο Τύπου του κ. Παπαδιόχου Γεωργίου που ευγενώς μας κοινοποίησε, και αναφέρεται στο θέμα με την επέμβαση του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Θωμά Δημητρίου, ο οποίος μπήκε στη θάλασσα με τα ρούχα, προκειμένου πραγματοποιηθεί η υπόσχεση που είχε δώσει για την αποκατάσταση προβλήματος που υπήρχε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Αλιβερίου και  με την ελπίδα ότι εν καιρώ θα μας δοθούν απαντήσεις στις απορίες που μας έχουν δημιουργηθεί όπως πχ γιατί ο κ. Λιμενάρχης είχε συμφωνήσει; γιατί οι εγκαταστάσεις του Ν.Ο. είναι μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ; έχει παραχωρηθεί ο χώρος, η θάλασσα; τόσα χρόνια δεν υπήρχε πρόβλημα; κλπ. Θα το ψάξουμε με ιδιαίτερη προσοχή και γιατί δεν θέλουμε να βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά θα μας επιτρέψετε μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα έργα των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί . 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το  Δελτίο τύπου της 22/6/2011 του κ. Δ. Θωμά, επιθυμώ να γνωστοποιήσω τα παρακάτω για πληροφόρηση της κοινωνίας του Δημου Κυμης-Αλιβερίου.
Την Τρίτη 21/6/2011 και ωρα 19,30 ευρισκόμενος στην Αθήνα , συμμετέχοντας στην απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με πληροφόρησαν για έκτακτα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρο στον ιδιωτικό χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Αλιβέρι.



Λόγω της υπηρεσιακής μου ιδιότητας σαν υπεύθυνος φύλαξης των εγκαταστάσεων του εργοστασίου αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι σε ημέρα καθολικής απεργίας το εργοστάσιο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, -άρα οι εργαζόμενοι έχουν την αυξημένη ευθύνη της προστασίας των περιουσιακών στοιχείων και την τήρηση της νομιμότητας στον χώρο- είχα το καθήκον και την υποχρέωση απέναντι στην επιχείρηση αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτήν να επικοινωνησω και να πληροφορηθώ απ’ τον Λιμενάρχη Καράβου για όσα διαδραματίστηκαν στον χώρο της επιχείρησης. Μετά την υπηρεσιακή ενημέρωση που μου παρασχέθηκε  τόνισα στον Λιμενάρχη ότι για οτιδήποτε νεότερο η συμπληρωματικό απαιτηθεί θα ζητήσω την ενημέρωση του την επόμενη ημέρα.
Το καθήκον και την υποχρέωση της προστασίας του χώρου της ΔΕΗ – περιουσίας ακόμα του Ελληνικού λαού- δεν την διαπραγματευόμαστε με κανένα. Ο κ. Θωμάς , όντας ανίκανος να υλοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές του στον χώρο της ΔΕΗ και προσπαθώντας να καλύψει την Δημοτική του ανυπαρξία και ανομοια ριχνη λασπη στον ανεμιστηρα
Δηλωνω λοιπον ότι ουδεποτε εχω κανει καταγγελια η οτιδηποτε άλλο που εχει σχεση με το συγκεκριμενο θεμα που αφορα τον ναυτικο ομιλο Αλιβεριου λασπη στον ηλιο δεν κολαει
Γι΄αυτό θα λογοδοτήσει άμεσα στην Δικαιοσύνη.
Για να σταματήσει εν τη γενέσει του ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων.
Για να μάθει να σέβεται τους εργαζόμενους γενικότερα και αυτούς της ΔΕΗ ειδικότερα .
Σε ότι με αφορά είμαι υπερήφανος για την τήρηση των Υπηρεσιακών μου καθηκόντων.

ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Προϊστάμενος Διοικητικής Μέριμνας ( με καθήκοντα υπεύθυνου φύλαξης εγκαταστάσεων ΔΕΗ ΑΗΣ Αλιβερίου)
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου