Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εκδήλωση Συλλόγου εν Αττική Κυμαίων

  
      Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κύμη και στο εξοχικό κέντρο Αγνάντι, η θερινή εκδήλωση του συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων.
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτρης Θωμάς, η Αντιδήμαρχος κ. Μπάτσα Αρετή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χριστόπουλος Βασίλειος , ο Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κύμης κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης και πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
     Την εκδήλωση κόσμησε το χορευτικό συγκρότημα της Δημοτικής Ενότητας Κύμης με άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση και οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



     Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε η πρώτη μαθήτρια του Γυμνασίου Κύμης  Α. Μπίτσικα, κόρη του εφημερίου της εκκλησίας Των Ταξιαρχών της Κύμης  στην οποία και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βότση Μαρία, της προσέφερε βιβλιάριο καταθέσεων της Εθνικής Τράπεζας με ένα συμβολικό ποσό και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κύμης κ. Παναγιώτης Θωμάς για την προσφορά στην νεολαία της περιοχής και για την άνοδο της ομάδας του ομίλου στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.




 
 Και του χρόνου.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου