Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις μετά μουσικής και οργάνων


IMG_3879.jpg
     Ξεχωριστή εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα των ηλικιωμένων διοργανώθηκε από μέλη του Κ.Α.Π.Η Κονιστρών. Πλήθος ηλικιωμένων, παρουσία του Δημάρχου κ. Θωμά Δημήτρη, των Αντιδημάρχων Κονιστρών & Κύμης και Δημοτικών Συμβούλων διασκέδασαν, χόρεψαν με ζωντανή μουσική, τραγούδησαν και πέρασαν ευχάριστα.

   Διαβάστηκαν αποσπάσματα από παιδικές αναμνήσεις και απαγγέλθηκαν χιουμοριστικά ποιήματα για τον παππού και τη γιαγιά. Τα φαγητά και τα γλυκά προσέφεραν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η με ετοιμασίες που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους. Η ορχήστρα έπαιξε μουσική και τραγούδησε εθελοντικά με πρωτοβουλία και συμμετοχή της μουσικού Ιωάννας Σταύρου.
IMG_3885.jpg

   Στο τέλος της βραδιάς όλα τα μέλη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα για τη δημιουργία του Κ.Α.Π.Η στην Κονίστρα που έγινε πνοή ζωής για την Τρίτη ηλικία δίνοντας τους τη δυνατότητα μέσα από τις πλούσιες δράσεις του (δημιουργική απασχόληση, κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, πρόληψη και ενημέρωση με ιατρικές επισκέψεις, εκδρομές, ασκήσεις μνήμης, αφηγήσεις κ.α) να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.
IMG_3956.jpg

IMG_3852.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου