Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Κύμη - Εύβοια : Σύλλογος Εν Αττική Κυμαίων - Πίτα - Ημερολόγιο 2012




 
   Στο εντευκτήριο του συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συγκέντρωση των μελών του συλλόγου, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ημερολογίου του συλλόγου του έτους 2012, που είναι αφιερωμένο στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης.
   Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Υποστράτηγος ε.α.Μαργέλης Άγγελος, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις δυσκολίες εν μέσω κρίσης, που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και παρουσίασε με συντομία το ημερολόγιο του έτους 2012, που έγινε με την επιμέλεια της κ. Ματούλας Βότση - Σοφού και οικονομική ενίσχυση της Προέδρου κ. Μαρίας Βότση - Παπαδοπούλου, εις μνήμη του συζύγου της Βασίλη, που ήταν και από τους πρώτους σπουδαστές της Σχολής.
 
    Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Αντιδήμαρχος Ενότητας Κύμης κ. Μπάτσα Αρετή, η οποία αφού μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Θωμά Δημητρίου, ενημέρωσε τα μέλη για τις προσπάθειες του Δήμου, για τα παρακάτω θέματα:
  • Νοικοκύρεμα  και οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.
  • Ενοποίηση νομικών προσώπων,  διατήρηση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κύμης
  • Παραμονή του Ινστιτούτου Παπανικολάου, ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο και λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) στο Μυλωνοπούλειο.
  • Βελτίωση στα θέματα ύδρευσης και στις υπηρεσίας καθαριότητας και η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
  • Πολιτιστικές δραστηριότητες
  • Έναρξη εργασιών στο λιμάνι Κύμης και στις εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο δρόμο Παραλίας-Πλατάνας-Στομίου, στην ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κύμης.

 Την συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Κεδίκογλου Συμεών   και κ. Μαρκόπουλος Κώστας, οι οποίοι  ευχήθηκαν καλή επιτυχία και συνέχεια στο έργο του συλλόγου και τόνισαν την υποστήριξή και την παρουσία τους στις προσπάθειες των Κυμαίων για κάτι καλύτερο και ανακοινώθηκε και μήνυμα της Βουλευτού κ. Περλεπέ Κατερίνας, η οποία έστελνε τις ευχές της για το έργο του συλλόγου και την λύπη της που λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παρευρεθεί.
 

Τέλος την εκδήλωση  έκλεισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Βότση - Παπαδοπούλου, η οποία αφού απότισε φόρο τιμής στον πρόσφατα αποθανόντα πρώην Πρόεδρο του συλλόγου Πλειώνη Λεωνίδα, ευχήθηκε τα καλύτερα για τα μέλη του συλλόγου και έκοψε την πίτα, το φλουρί της οποίας ήταν και εφέτος προσφορά της κ. Σοφίας Τσίγκρη, μέλος του ΔΣ του συλλόγου.
    Ημερολόγιο διατίθενται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία  στα τηλέφωνα 6936954137 και 6937446652.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου