Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου " Γ. Ν. Παπανικολάου". - 1η Συνεδρίαση ΔΣ Ινστιτούτου.



    Ινστιτούτο Γ. Ν. Παπανικολάου


    Συνεδρίασε    την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012,  στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Κύμης και ώρα 15.00,  δημόσια το Δ.Σ του Ινστιτούτου με τα παρακάτω θέματα :
    1. Συγκρότηση Επιτροπών.
    2. Αποδοχή Δωρεάς από ΔΕΗ Α.Ε.(Λεπτομέρειες στη συνέχεια με το δελτίο τύπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου)
    3. Διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου.
    Το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα τις προτάσεις του Προέδρου, μετά από σχετική αναδρομή σε οικονομικά και τεχνικά θέματα. Τέλος έγινε αρχική ενημέρωση για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου με την συμπλήρωση 50 ετών από τον θάνατο του μεγάλου ευεργέτη.
    Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο σπίτι του "Γ. Παπανικολάου" και επί τόπου ενημέρωση από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Ινστιτούτου, επί τεχνικών θεμάτων για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, και για τις προοπτικές του έργου.
    Στη συνεδρίαση συμμετείχα ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Δημήτριος, Πρόεδρος  και τα μέλη του ΔΣ κ. Μπάτσα Θωμά, Ντόβολης Βασίλειος, Κουϊμιτζή Κατερίνα,Λύκος Στέφανος, Μπενάκης Ιωάννης και Μπίλιου Αδελαϊδα.

     Δελτίο τύπου για επιχορήγηση ΔΕΗ.


Επιχορηγείται με 1.000.000 € το Ινστιτούτο Γ.Ν.Παπανικολάου, από την Δ.Ε.Η Α.Ε.
Το Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά ενέκρινε την χορήγηση, ως δωρεά, στο Ινστιτούτο Γ.Ν. Παπανικολάου το ποσό των 250.000€ ανά έτος και για 4 χρόνια
(2011-2014, συνολικά 1.000.000€).
      Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Γ.Ν.Παπανικολάου σε συνεδρίασή του στις 27/4/2012 έκανε δεκτή την ως άνω δωρεά.
      Θεωρώντας την προσφορά αυτή ιδιαιτέρως σημαντική για την λειτουργία του Ινστιτούτου για την επίτευξη των σκοπών του, το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί  με επιστολή του τη διοίκηση της Δ.Ε.Η Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου