Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Α.Ο.ΚΥΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 84-67


   
    
     Πρώτη νίκη επί του Ερμή Σχηματαρίου πέτυχε η ομάδα του Α.Ο.Κύμης, στα play off, στην Κύμη, με το ευρύ σκορ 84-67.
   Ήταν ένας αγώνας που αναμενόταν να είναι "ντερμπυ" αλλά η ομάδα της Κύμης ήταν επιβλητική, έπαιξε καλό μπασκετ και πέτυχε μια εύκολη -σχετικά- νίκη.
   Στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξαν καλές άμυνες, είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση και εναλλάσσονταν στο σκορ,Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 19-18.
   Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Κύμης μπήκε πιο αποφασιστικά πίεσε,"έκλεψε μπάλες", με αποτέλεσμα να έχει το εύκολο καλάθι και πήρε ένα σχετικό προβάδισμα στο ημίχρονο, με 39-29.
   Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν στον ίδιο ρυθμό με την Κύμη να προηγείται ακόμη και με 18 πόντους. Το Σχηματάρι όμως στη συνέχεια αντέδρασε΄, εκμεταλλεύθηκε το "χαλάρωμα" της Κύμης και μείωσε τη διαφορά. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου  60-52.
   Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το νικητή. Η Κύμη μπήκε αποφασιστικά, έτρεξε περισσότερο, ήταν εύστοχη και πήρε  διαφορά στο σκορ, πετυχαίνοντας το επιθυμητό γι΄αυτήν αποτέλεσμα με το επιβλητικό  84-67.
   Διαιτητές.Μπλέτσας-Σπυρόπουλος.
   Α.Ο.Κύμης.(Γ.Πανούσης) Γ.Θωμάς,Σ.Μανωλιάς,Ι.Μητρόπουλος 17(2),Σ.Σπανός 11(1),Ι.Καψούλης 2,Ι.Χαρατσής 19(1),Σ.Τσιριμώκος 13(1),Ι.Τσίτσης 10,Γ.Βασιλείου 6,Θ.Νασάκης 6.
   Ερμής Σχηματαρίου.(Η.Χατζης) Γ.Κούτης,Σ.Χατζηστάμου 6(2),Η.Χατζής 11,Χ.Τσιρώνης,ΠΧαρίσης 1,Γ Φλώτσιος 12, Καπελέρης 6,Π.Σολωμονίδης 17(2),Ν.Παπαγιαννόπουλος 5(1).
   Η ομάδα και οι φίλαθλοι της Κύμης εύχονται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στον τραυματία παίκτη του Σχηματαριου Καπελέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου