Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι Αντιδήμαρχοι Κύμης - Αλιβερίου


    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την νέα περίοδο είναι: Βασίλης Παππάς, Αρετή Μπάτσα, Νίκος Κιούσης, Μιχάλης Ρήγας, Μιχάλης Λαθουράς και Τάσος Βλάχος. Από τους έξι αντιδημάρχους οι δύο μόνο είναι νέοι ενώ των υπολοίπων τεσσάρων ανανεώθηκε η θητεία.
     Ο Δήμαρχος διατήρησε τον κορμό της Ομάδας με μόνο δύο αλλαγές για να δώσει και τον τόνο της ανανέωσης. Είναι γεγονός ότι και η προηγούμενη ομάδα έφερε πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά η ανανέωση δείχνει ότι υπάρχει πνεύμα για ακόμα καλύτερα . 
     Ειδικά για τους Αντιδημάρχους που προέρχονται από την Ενότητα Κύμης έχω να πω δυο λόγια.
     Η  Αντιδήμαρχος Ενότητας Κύμης και υπεύθυνη για τα πολιτιστικά του Δήμου κ. Μπάτσα Αρετή, αγωνίστρια και δυναμική για το σωστό και το δίκαιο. Προσπαθεί για το καλύτερο σε όλες τις κατευθύνσεις, είτε είναι χοροί και πανηγύρια  είτε είναι τα προβλήματα της Ηλεκτρομηχανικής, είτε είναι τα αφορώντα τις διάφορες εκδηλώσεις για το ίδρυμα Γ. Παπανικολάου, δίπλα στη χαρά και την λύπη του κάθε Δημότη. Το αποδεικνύει και η αντίδραση της Αντιπολίτευσης στο πρόσωπό της.
     Για τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά Βασίλειο, έχω να πω ότι άμα δείτε άλλο Δήμο σε καλύτερο επίπεδο καθαριότητας από αυτό που έχει καταφέρει στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, πάρτε με τηλέφωνο. Ως δε για τα καθήκοντά του στον τομέα των έργων, εάν    είχε και κάποια καλύτερη οικονομική δυνατότητα, πιστεύω ότι και τα έργα θα ήταν πολύ περισσότερα. Τώρα πως με τα χρηματικές δυνατότητες του Δήμου να φέρνει σε πέρας, είναι άξιο απορίας  Ο άνθρωπος με το χαμόγελο που δεν τα βάζει κάτω, που έχει δουλέψει στη ζωή του, θα κάνει περισσότερα στο μέλλον.
       Και για τους δύο έχω να πω ότι είναι χαρά και ευχαρίστηση να συνεργάζεσαι μαζί τους.
       Εύχομαι σε όλους, ολόψυχα υγεία, δύναμη και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου