Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Εκλογή Οργάνων Δήμου Κύμης - Αλιβερίου


   
    Τελικά εξελέγησαν τα όργανα του Δήμου για την περίοδο 2013-2014. Τώρα βέβαια, ο κάθε γνωρίζων τα δρώμενα θα έχει την απορία πως θα κάθονται δίπλα-δίπλα ο Δήμαρχος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, την στιγμή που ο κ. Μπελιάς έχει σύρει τον Δήμαρχο στα Δικαστήρια, που αθωώθηκε βέβαια,  ακόμα και για προσωπικά θέματα. Καλός άνθρωπος ο Βαγγέλης και ακόμα καλύτερος επαγγελματίας και δεν φέρει ευθύνη αυτός για τα καθήκοντα που ανέλαβε, αλλά η αντιπολίτευση δεν είχε κάποιο άλλο, χωρίς προσωπικά προβλήματα με τον Δήμαρχο για την θέση του Αντιπροέδρου; Είχα σχηματίσει κάποια εκτίμηση για την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, αλλά τώρα έχω κάποιες αμφιβολίες για την εικόνα που είχα. Άντε να δούμε τι  αντιπολίτευση θα έχουμε.

      Έχουμε λοιπόν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Έτσι το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής
Πρόεδρος ο κ. Άγγελος Ποθητάκης με 19 ΝΑΙ , 8 ΟΧΙ και 3 ΛΕΥΚΑ
Αντιπρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Μπελιάς με 22 ΝΑΙ,  1 ΟΧΙ ΚΑΙ 6 ΛΕΥΚΑ
Γραμματέας ο κ. Νίκος Μπάνος  με 25 ΝΑΙ και 4 ΟΧΙ
Καμία δημοτική παράταξη δεν είχε απώλειες.



Στην εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δεν υπήρξε καμία αλλαγή και εκλέχθηκαν οι ίδιοι  της προηγούμενης διετίας. Με τη διαφορά ότι αναπληρωματικός του κ. Βαρδακώστα των «Πολιτών της Αυτοδιοίκησης» εκλέχθηκε ο κ. Μούντριχας και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στη θέση του κ. Χουλιαρά της «Δυναμικής Αυτοδιοίκησης» εκλέχθηκε ο κ. Κωστας Μιχαήλ της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή αποτελείται από τους:

Πλειοψηφία: Θωμάς Δημήτρης, Πρόεδρος, Κιούσης Νικόλαος, Κόκκος Γεώργιος , Μπότης Νικόλαος, Παππάς Βασίλειος και Στουπή ΕλένηΜειοψηφία: οι Βαρδακώστας Θεόδωρος, Κούκης Ιωάννης και Σιαγιάννης Ιωάννης. 
Αναπληρωματικοί  οι: Μπάτσα Αρετή, Καραγιάννη Θεοδώρα, Μούντριχας  Δημήτριος και Φραγκούλης Δημήτριος.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποτελείται από τους:

Πλειοψηφία: Θωμάς Δημήτρης, Πρόεδρος, Βλάχος Αναστάσιος, Μπάτσα Αρετή, Ντόβολης Βασίλειος, Ρήγας Μιχαήλ και Παπαϊωάνου ΙωάννηςΜειοψηφία: Μπενάκης Γιάννης,  Κότσαρης Γεώργιος και Μιχαήλ Κώστας
Αναπληρωματικοί οι:  Σκουλαρίκης Κωνσταντίνος, Μάγειρας Δημήτριος, Κουιμιτζή Αικατερίνη , Βαρδακώστας Θεόδωρος και  Χουλιαράς Ευάγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου