Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δικαστηρίων ........ συνέχεια.

     Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Δημήτριος, εχθές, εκτός από την δίκη με τον κ. Μπελιά, είχε και άλλη δίκη οικοπεδικής φύσεως ως εκπρόσωπος του Δήμου, με τον κ. Ταμβάκη, τον οποίο εκπροσωπούσε λόγω απουσίας του, είναι ναυτικός, η σύζυγός του κ. Τσάλα Μαρία, η οποία είναι και σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.


     Οι δύο δίκες δεν γνωρίζω πως ορίσθηκαν την ίδια ημέρα, γιατί τυπικά δεν έχουν καμία σχέση, αλλά ουσιαστικά έχουν άμεση σχέση γιατί εργολάβος του κ. Ταμβάκη ήταν ο κ.Μπελιάς και το θέμα που ανέβασε την ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο με το ποτήρι, ήταν το οικοπεδικό του κ.Ταμβάκη κατά του τότε Δήμου Κύμης.
     Ο Δήμαρχος κ. Θωμάς στη δίκη με τον κ. Ταμβάκη αθωώθηκε.
     Όταν άρχισε η δίκη με τον κ. Μπελιά, ο Δήμαρχος κατέθεσε δήλωση με την οποία εξέφραζε την λύπη του και ανεγνώριζε το λάθος του, λόγω αγανάκτησης, άρα και την καταδίκη του, μετά δε, σε κάποια στιγμή η κ.Πρόεδρος έκανε μία διακοπή, προκειμένου να μιλήσουν οι συνήγοροι των αντιδίκων, μήπως  βρουν κοινά σημεία.
    Δεν βρήκαν κοινά σημεία γιατί είχαν ανάγκη περισσότερου χρόνου. Τότε η κ.Πρόεδρος πρότεινε αναβολή. Δεν έγινε δεκτή. Ξέρετε γιατί; Η μεν πλευρά του Δημάρχου πρότεινε μετά τις εκλογές, η δε πλευρά του κ. Μπελιά,  πριν της εκλογές, προφανώς για το εκμεταλλευτούν κατάλληλα. Βέβαια περίμεναν μεγαλύτερη ποινή για τον Δήμαρχο και αθώωση του κ. Μπελιά, αλλά δεν τους έκατσε.
    Παραδικαστικό: Εκεί που επικρατούσε απόλυτη ησυχία και εκδικαζόταν κάποια υπόθεση, οι περισσότεροι δε είχαμε τα κινητά τηλέφωνα στο αθόρυβο, κτυπά το τηλέφωνο Προέδρου Τοπικού. Ηχος : " Ο ΑΕΤΌΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ......". Έγινε χαμός!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου