Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

"Δεν βρίσκεις άνθρωπο να βρίσεις"!

 
Τελικά όλοι το έχουν καταλάβει. Παραθεριστές θέλεις, επισκέπτες θέλεις, καταστηματάρχες θέλεις, επαγγελματίες θέλεις; Όλοι το έχουν καταλάβει!
    Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποτύχει!
    Ο κόσμος έφευγε από την Κύμη, όλο το καλοκαίρι, οι αρμόδιοι δεν επιλύουν τα προβλήματα που δημιουργούνται και το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν τον τέως Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά ότι ξόδεψε τα χρήματα του Δήμου και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έργα και να αποκαθιστούν τις ζημιές.
    Ο κ. Θωμάς είχε την Κύμη εργοτάξιο και τώρα είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, κενοτάφιο.
    Νερό η Κύμη είχε από την εποχή του Δημάρχου κ. Γ. Σιδεράκη, Εφέτος μέχρι και πέντε (5) μέρες έκανε να τρέξει νερό από τις βρύσες αρκετών σπιτιών.
    Η τοπικές Αρχές δεν συμπαρίστανται στους επιχειρηματίες και η ΕΛΑΣ δεν επιτρέπει να εργασθούν όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, γιατί εφέτος είναι παράνομο να βγάζουν τραπέζια έξω, ενώ όλα τα μαγαζιά της κεντρικής πλατείας έχουν καταστρατηγήσει τα πάντα και δεν πληρώνουν σε κανέναν τίποτε. Γιατί άραγε;
    Πολιτιστικές εκδηλώσεις μηδέν. Αν δεν ήταν ο Μ.Ε.Σ Κύμης και "Οι Αξάναμες", δεν θα γινόταν τίποτε.
    Η αγροτική οδοποιία   ζούγκλα, δεν περνάς να πας πουθενά και ακόμα δεν άρχισαν οι βροχές. Ο Βιολογικός σταθμός λειτουργεί άραγε;
    Στο Σουτσίνι εδώ και δύο (2) χρόνια παραμένουν τα ξερά κλαδιά των πεύκων στο χώρο στάθμευσης. Δεν μπόρεσαν δύο(2) χρόνια να τα μαζέψουν; Και μετά γκρινιάζουμε για τη φωτιά.
    Θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλίο με τα παράπονα των δημοτών, αλλά θα επανέλθουμε με θεματικά αντικείμενα. Θα κλείσουμε όμως με την φράση σοβαρού κατοίκου και επιστήμονα της Κύμης.

    " Και να πας στον Δήμο   δεν βρίσκεις άνθρωπο να βρίσεις!

Υ.Γ.: Τη φωτογραφία στο Σουτσίνι, την έβγαλα προσωπικά την 26.08.2016 στις 08.15.

3 σχόλια:

  1. κ. Μαργέλη
    Αν και δεν αναφέρομαι στην παραπάνω ανάρτηση θέλω να αναφέρω το παρακάτω για να σας συγχαρώ.
    Πρόσφατα παρακολούθησα συνεδρίαση του ΔΣ στα Κριεζά και ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν περί νεκροταφείων και περί του υπάρχοντος κανονισμού και θυμήθηκα τον αγώνα που κάνατε προκειμένου να περάσει ο κανονισμός, τα ειρωνικά σχόλια και τα μισόγελα ορισμένων της τότε και της σημερινής αντιπολίτευσης. Πόσο δίκιο είχατε. Τώρα παραδέχονται ότι ήταν κάτι καλό της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Κάτι καλό με υπογραφή Μαργέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκειμένου να γίνει κατανοητό ποιο πάνω σχόλιο, θα ήθελα να διευκρινίσω, από ότι κατάλαβα, ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι τοπικοί άρχοντες καθώς και οι υπάλληλοι του Δήμου δεν εισπράττουν τα προβλεπόμενα τέλη από τον κανονισμό. Τώρα κάθε κανονισμός απαιτεί βελτιώσεις και θα πρέπει να αναθεωρείται, δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες οι οποίες και διαφοροποιούνται.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή