Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Τι αποτελεί είδηση;

 
Η συγκέντρωση διαφόρων αρμοδίων και μη στους χώρους καταστροφής, των λεγομένων "οι επί τόπου" και πρόσφατα στη Β. Εύβοια, στην περιοχή της Λίμνης, που καταστράφηκε, δεν αποτελεί είδηση.
    Είδηση θα είναι  η συγκέντρωση διαφόρων αρμοδίων και μη στους χώρους φυσικού κάλους, όπως το δάσος στο Σουτσίνι στην Κύμη της Εύβοιας, προκειμένου να βρουν τρόπους και μέσα προστασίας από την λεγόμενη "κακιά ώρα".
    Οι αιρετοί άρχοντες της Περιφέρειας θα πρέπει να οργανώσουν έγκαιρα ανάλογες επισκέψεις γιατί με τα μνημόσυνα δεν γίνεται αποκατάσταση. Οι δε ενέργειες των υπηρεσιακών υπευθύνων, είναι ανύπαρκτες. Απαιτείται πολιτική βούληση και έγκαιρη επέμβαση, όσο είναι καιρός.

8 σχόλια:

  1. Η ανάρτηση είναι πρόκληση για τους ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΓΕΛΕ ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούλα
    λαμβάνοντας ότι κάθε περίοδος ανάπτυξης κάνει τον κύκλο της και επειδή στο δάσος υπάρχει μια άναρχη κατάσταση και καμία πρόβλεψη, ούτε καν τους ενδιάμεσους κάθετους δρόμους δεν συντηρούν πλέον, άσε που μερικούς από αυτούς κάποιοι τους έχουν οικειοποιηθεί,ανησυχώ έντονα βλέποντας τις φωτιές στην αυτλή του γείτονα που λένε.
    Άλλωστε είμαι γενικά υπέρ της πρόβλεψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη γράφετε τέτοια γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες πυρκαϊάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους αναγκεφαλους της συμποαλητειας τους τεμπεληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια σωστη προβλεψη προκυπτει απο την μελετη των ρισκων που υπαρχουν και μια σωστη προετοιμασια ειναι το αποτελεσμα.Εαν κρινω απο την τραγικη κατασταση με το νερο,μαλλον δεν υπαρχει περιπτωση να τολμησει καποιος μια σωστη προβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΕ, ΤΟ ΣΟΥΤΣΙΝΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ , ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤΣΙΝΙ ........!!!!!!! ΩΣΤΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΡΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΜΗ......!!!!!! ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .......!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε πιάνω να έχεις χάσει τεύχος. Υπήρχαν καθημερινές βάρδιες σε τέσσερα σημεία και πλήρως ενημερωμένες καταστάσεις και έβγαινε καθημερινή υπηρεσία . Επίσης είχαμε κατάσταση με όλους όσους είχαν παροχή νερού από την ΔΕΥΑΚΑ με τα τηλέφωνά τους και καθημερινή επαφή με την πυροβολαρχία ΧΟΚ,,όπου από μια σκοπιά που έχει στο χώρο τάξεως ελέγχει όλη την περιοχή. Η καλύτερη θέση παρατηρητήριο ήταν ο φάρος στο λιμάνι. Επίσης είχαμε και περιπόλους που γυρνούσαν όλη τη νύχτα.Χαρακτηριστικά θα σου πω ότι 02.00-04.00; Γίτσα, 04.00-06.00 ο υποφαινόμενος στις κεραίες(Λόφος Ιντζου). Έχω και κάτι φωτογραφίες , αλλά δεν τις βρίσκω. Δεν ξέρω τι από αυτά υλοποιείτε σήμερα και ευχαρίστως θα άκουγα κάποια ενημέρωση. Αυτά. Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή