Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.Παραιτήθηκε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

  Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/2014), που θα γίνει την 6-9-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 μ.μ. προκειμένου να
συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Στερεά Ελλάδα» Άξονας Προτεραιότητας 10 « Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΚΤ» με τίτλο « Κέντρα Κοινότητας Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
2. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ολοκλήρωση των μελετών και την κατασκευή του έργου του 1ο Δημοτικού Σχολέιου Κύμης
3.  Έγκριση  παραλαβής της  μελέτης: « Μελέτη Τοπογραφικής Αποτύπωσης Δρόμου προς Αγ. Λουκά Δ.Ε. Ταμυνέων».
4. Έγκριση  παραλαβής της  μελέτης: Μελέτη Τοπογραφικής Αποτύπωσης Δρόμου προς Αγ. Γεώργιο Δ.Ε. Αυλώνος.
5.  Παράταση  προθεσμίας του έργου : « Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Δ.Κ. Αλιβερίου».
6.   Έγκριση   πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου : « Κ.Ε.Π. ΔΗΜΟΥ ΤΑΜΙΝΑΙΩΝ».
7.   Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.
8.    Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.
9.    Αποδοχή  παραίτησης του Δ.Σ Αγγελόπουλου Παναγιώτη από Πρόεδρος του  ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου  και ορισμός νέου Προέδρου. Την παραίτηση του στο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά έχει υποβάλει εδώ και μέρες   ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 
      Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου αντιμετωπίζει σοβαρά   προβλήματα , δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά  και η παρούσα Δημοτική Αρχή αδυνατεί να τα λύσει!
   Τελικά ποιος εκπρόσωπος της Δ. Ε. Κύμης θα μείνει στα κέντρα αποφάσεων του Δήμου;

2 σχόλια:

  1. Όπως θα πρόσεξαν όσοι άμεσα διάβασαν την αρχική ανάρτηση θα πρόσεξαν ότι η τελική δεν έχει καμία σχέση με την αρχική και αυτό γιατί η κ. Εφη Ντίνη μου τηλεφώνησε και διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί την αντέγραψα. Είναι γεγονός ότι πήρα πληροφορίες από την ανάρτησή της, τις οποίες και διέγραψα στην τελική, όπως το ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του κ. Αγγελόπουλου, αλλά η βασική πληροφορία ήταν από την ανακοίνωση του Δήμου για το ΔΣ, το οποίο τελικά και " ανέβασα".
    Οι αναρτήσεις της κ. Ντίνη δεν είναι του τύπου μου και δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όταν διάβασα τα θέματα του ΔΣ άρχισα να το ψάχνω το θέμα.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Μαργέλη
    όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή