Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή Χρονιά - Καλή Παραμονή.

   Από καρδιάς ευχόμαστε 
στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης 
καλή χρονιά στην Α1 και παραμονή στην κατηγορία.
Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης Βόλεϊ
Ο Γ.Σ. Κύμης ήταν ιστορικός σύλλογος της πόλης με χρονολογία ίδρυσης το 1893. Ήταν ένας εκ των ιδρυτών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που με την πάροδο των δεκαετιών είχε αδρανοποιηθεί. Ο σύγχρονος σύλλογος ιδρύθηκε από παρέα ερασιτεχνών αθλητών που εξασφάλισαν το καταστατικό του παλαιού συλλόγου από τον τότε κάτοχο του, στον οποίο είχε περάσει από γενιά σε γενιά.
Η αγωνιστική δραστηριότητα του σύγχρονου συλλόγου ξεκίνησε επισήμως το 2010 με τη δημιουργία τμήματος ανδρικής καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε την πορεία του πολύ δυναμικά, πετυχαίνοντας άμεσα διαδοχικές ανόδους από τα τοπικά Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε. μέχρι τις εθνικές κατηγορίες.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άνοδο του Γυμναστικού στην κατηγορία Α1, είναι προσωπική επιτυχία της οικογένειας Θεοδώρου και του Αλέξανδρου, η οποία επένδυσε πολλά χρήματα αλλά και προσωπική διαρκή προσπάθεια στην οργάνωση του Συλλόγου. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε την ιδια τύχη με τις ομάδες των Θωμάδων οι οποίες φαίνεται ότι στήριζαν τις οικονομικές τους ελπίδες στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Αυτό φάνηκε έντονα με την υποβάθμιση του ΑΟΚ όταν ο λαός καθαίρεσε τον Θωμά απο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφαίρεσες το προηγούμενο σχόλιο γιατί σε "μάλωσαν" και το αντικατάστησες με ένα σαλιάρισμα γλοιώδες. Έχεις κανένα λόγο που το κάνεις; Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά που εργάζονται στις επιχειρήσεις Θεοδώρου όπως κάποιοι άλλοι και σε σιγοντάρουν αλλά εσύ τι λόγο έχεις;
    Ο Γ. Σ. Κύμης είναι δημιουργία της οικογένειας Θεοδώρου, είναι γνωστό και κανείς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία.
    Εμείς δε οι Κουμιώτες υποστηρίζουμε την ομάδα της Κύμης και θέλουμε την διατήρησή της στα σαλόνια της Α1. Προσωπικά δε πιστεύω ότι η άνοδος στην Α1 ήταν κατόρθωμα αλλά η παραμονή θα είναι ιστορικός άθλος.
    Έτσι λοιπόν ευχή για παραμονή στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελε, το προηγούμενο σχόλιο ήταν ακριβώς το ίδιο, αλλά το ξανά έγραψα επειδή είχα ένα συντακτικό λάθος. Ποιος να με
    μαλώσει;;; Τα θέλεις και τα λες, ή σου ξεφεύγουν; Γιατί σε ενοχλεί που λέω την αλήθεια; Έπρεπε να την είχες πει εσύ και να είχες αναφερθεί στο αρχικό κείμενό σου για την οικογένεια Θεοδώρου. Δυστυχώς κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν και τιμούν τον τόπο μας κάνουμε πως δεν τους βλέπουμε. Η έκφραση σαλιάρισμα γλοιώδες είναι άστοχη και ταιριάζει σε αυτούς που έπαιρναν τις διπλές εντολές από τον πρώην Δήμαρχο Δ. Θωμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση:....σε αυτούς που έπαιρναν τα πεντοχίλιαρα σε ευρώ με "διπλή εντολή" από τον πρώην δήμαρχο Δ. Θωμα.

      Διαγραφή