Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πανικός στο βυθιζόμενο σκάφος!


  Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ

 Πανικός στο βυθιζόμενο σκάφος, μπάζει από παντού και οι υπό παραίτηση στην ουρά. 
Έχουμε και λέμε μέχρι τώρα για να είμαστε ενημερωμένοι:
   -Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό της Συμπολιτείας ο κ. Ευάγγελος Μπελιάς, ο οποίος είχε παραιτηθεί προ καιρού από αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ.
   -Παρετήθηκε ο κ. Κούκης Ιωάννης από Αντιδήμαρχος Αυλώνος  
   -Παρετήθηκε ο κ. Κότσαρης  Γεώργιος  από Πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού...) και ανέλαβε Αντιδήμαρχος Αυλώνος.
   -Παρετήθηκε ο κ. Αγγελόπουλος   Παναγιώτης    από Πρόεδρος ΝΠΔΔ ...( ΚΑΠΗ , Βρεφ/κοι κλπ ) και ανέλαβε ο κ. Παγώνης Γεώργιος
   -Παρετήθηκε ο κ. Αμπελιώτης  Ευάγγελος από εντεταλμένος Σύμβουλος για Οικονομικά Θέματα, αν και τηρώ κάποια επιφύλαξη στην προκειμένη περίπτωση και τέλος 
   -Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό της Συμπολιτείας στη Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου ο κ. Βασίλειος Μαχαίρας.
   Από τις παραπάνω αντικαταστάσεις καμιά δεν ήταν λόγο κυκλικής εναλλαγής των καθηκόντων και ψιθυρίζονται και άλλες και μάλιστα και Αντιδημάρχων. Βέβαια όπως έχω γράψει και σε άλλη ανάρτηση το πρόβλημα είναι της Συμπολιτείας, αλλά οι επιπτώσεις και οι παράλληλες απωλειες βαρύνουν τον Δήμο και τους Δημότες.
   Είναι πλέον ευδιάκριτος ο πανικός και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να ανατρέψουν το κλίμα, πλην όμως η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη. 
    Άντε να δούμε που θα πάει η κατάσταση

6 σχόλια:

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ; ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη χαίρεστε, είστε καμμένο χαρτί. Να ετοιμάζεστε σιγά γιατί το πόρισμα δεν πάει αρχείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι παίκτες του ΑΟΚ ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ δε διαγράφω σχόλια σοβαρά ή με χιούμορ που αναφέρονται στην αντίστοιχη ανάρτηση. Άκομψα, ειρωνικά ή βλακώδη κατά την κρίση μου, τα διαγράφω άνευ σχολίων.
    Η ενημέρωση των αναγνωστών δεν είναι χόμπι ή παιχνίδι και σε όποιον δεν αρέσει αυτή η τακτική να μην διαβάζει τις αναρτήσεις και βέβαια να μην τις σχολιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή