Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Για να τελειώνουμε.....

   
  Για να τελειώνουμε με το θέμα και την ανταλλαγή απόψεων με τον νέο σύμβουλο επί του τύπου του κ. Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, μια και όπως έχω δηλώσει εξ αρχής, ότι όλοι που ασχολούνται με την ενημέρωση, μια δουλειά κάνουν και αμείβονται και καλά κάνουν. Τώρα αν μας ενοχλεί το ύφος του και όχι το περιεχόμενο, κάθε δημοσιογράφου  κατά δήλωσή τους, είναι δικαίωμά μας να σχολιάζουμε κομψά κατά μίαν έννοια. 
      Θα πρέπει όμως να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα.
      1ον. Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ένα άτομο που πληρώνεται από τον Δήμο,  να αναρτά σε ιδιωτικό ιστολόγιο κείμενα που στρέφονται κατά των αντιπάλων συνδυασμών του κ. Δημάρχου σε προεκλογική περίοδο ή δυσμενών σχολίων συνεργατών του ; Το επιχείρημα ότι δεν αναρτά από τότε που προσελήφθη δεν αληθεύει γιατί οι ημερομηνίες τον διαψεύδουν. Άλλωστε μέχρι και σήμερα γράφει. Άσε που εκθέτει και αυτούς που τα αναδημοσιεύουν.
     2ον. Εάν τις αναρτήσεις τις πραγματοποιεί με εντολή του κ. Δημάρχου, που δεν το πιστεύω, ή με δική του πρωτοβουλία είναι κάτι που το ξέρει ο κ. Δήμαρχος και αυτός.Ίσως να παίρνει οδηγίες από άλλον παρακαθήμενο σύμβουλο του κ. Δημάρχου.Πάντως για να υποχρεωθεί ο κ. Δήμαρχος να ζητήσει συγνώμη, σημαίνει ότι τον εκθέτει! 
    3ον. Επί των ερωτήσεων που μου θέτει και στις οποίες έχω απαντήσει κατ΄επανάληψη αλλά αυτός δεν τα γνωρίζει, επαναλαμβάνω:
            α. Δεν παίρνω εντολές από κανέναν, δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν και δεν επιδιώκω από κανέναν τίποτε.Με τον Δ. Θωμά δεν υπήρξαμε ούτε συμμαθητές ούτε φίλοι, αλλά πρέπει να είσαι στραβός να μην βλέπεις ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος που έχει αφήσει έργο πίσω του. Και το έργο του παρουσιάζω με κάθε ευκαιρία.
              β.Το ιστολόγιο που διατηρώ είναι προσωπικό, δεν έχει σπόνσορες και διαφημιζόμενους, δεν εισπράττει από κανέναν. Μόνος μου τα γράφω και από ότι βλέπω τα στατιστικά στοιχεία δεν τα διαβάζω και μόνος μου.
            γ. Ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης δεν έχει έσοδα για έργα, δεν  εισπράττει  φόρους ή τέλη, δεν πληρώνει κανέναν και γενικά δεν έχει ταμείο. Είναι αρμοδιότητα του, η Λαϊκή Αγορά, ως προς τους χώρους που υλοποιείται και τα δημοτικά νεκροταφεία. Ως προς τα έσοδα της Λαϊκής ήταν πάντοτε λιγότερα από τα έξοδα και βασικά ο Δήμος δεν χρωστούσε στους ιδιοκτήτες του χώρου, όχι όπως τώρα που τους έχει παραπέμψει στα δικαστήρια για να πάρουν τα λεφτά τους, μια και από τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν τους πλήρωνε.
      Αυτά για να τελειώνουμε και παρακαλώ τους ¨ ΦΙΛΟΥΣ¨ να σταματήσουν να μου ζητούν να απαντώ για όλα τα θέματα. Ας απαντούν αυτοί.
      Καλο Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου