Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε!

 
Συνεδρίασε η επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου και κάλεσαν με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζέρβα και του Προέδρους των Κοινοτήτων. Μπράβο στον Πρόεδρο του ΔΣ γιατί έχει καταλάβει ότι το κύτταρο του Δήμου και ο κυματοθραύστης της Δημοτικής Αρχής είναι οι Κοινότητες. Η συνεδρίασε στέφθηκε με επιτυχία, λόγο της προσέλευσης και των προτάσεων που παρουσιάστηκαν για διάφορα θέματα και ιδιαίτερα για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο απερρίφθη μετά πολλών επαίνων.
     Ο Δήμος έπραξε τα αναμενόμενα. Συγκάλεσε σε συνεδρίαση την Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία είχε εισηγηθεί το Πρόγραμμα, με θέματα την  κατάργηση του Τεχνικού Προγράμματος που είχε απορριφθεί   από την επιτροπή Διαβούλευσης και την σύνταξη νέου. Συνεδρίασε. Τελικά η Εκτελεστική συνεδρίασε, μετά από σχετική αναβολή μίας-δυο ημερών και υποθέτω συνέταξε νέο Τεχνικό Πρόγραμμα.
    Και συνεδριάζει το ΔΣ με δεύτερο θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα, πρώτο ήταν ο δρόμος Στόμιο - Πλατάνα - Κύμη, που θα έπρεπε λόγω σοβαρότητας κάθε ένα να είναι και μοναδικό θέμα συνεδρίασης, μαζί με άλλα έντεκα θέματα.
    Είχε είδη δοθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα που θα συζητούσαν οι Σύμβουλοι.
    Ήταν όμως το ίδιο με αυτό που απέρριψε η Επιτροπή Διαβούλευσης! Ακόμα και οι ημερομηνίες! Τότε τι έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε με σκοπό την ακύρωση του προγράμματος και την σύνταξή νέου;
    Οι Σύμβουλοι όμως της Συμπολίτευσης και κάποιοι άλλοι το ψήφισαν.
    Τι να περιμένεις λοιπόν;
Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου