Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ενημέρωση Δημοτών.

 
 Ολίγον πριν την Σταύρωση και τα Πάθη , που συνεχίζονται, την εβδομάδα που πέρασε στην ζώνη ευθύνης της Κοινότητας Κύμης, που υπέστη αρκετές φθορές από την πρόσφατη κακοκαιρία, έγιναν οι παρακάτω εργασίες:
   - Αποκατάσταση τριών δασοδρόμων στα βόρεια ορεινά της Κύμης, ώστε οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να διοχετεύσουν σε εμπόρους και κρεοπώλες τα αιγοπρόβατα τους. 
   -  Έγινε λειτουργικός ο δρόμος προς Ενορία, με προσωρινή αποκατάσταση, στο ύψος του Νεκροταφείου της Παναγίας.
   -  Αποκαταστάθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τα προβλήματα στο δρόμο της Στέρνας, από το Μυλωνοπούλειο και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες μετά το Πάσχα.
   - Ανακατασκευάστηκε ο δρόμος προς το ξενοδοχείο Κοράλλι, της Παραλίας Κύμης.
   - Τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες και σημάνσεις σε δεκάδες σημεία του οδικού δικτύου, με την συμπαράσταση της ΕΛ.ΑΣ.
   - Απολυμάνθηκαν με ασβέστη διάφορα σημεία της Κύμης, όπως στη Λαϊκή Αγορά και αλλού.
   
   Να επισημάνουμε ότι οι εργασίες αυτές, που ήταν μέσα στις αρμοδιότητές μας, έγιναν σε συντονισμό του Προέδρου της Κύμης κ. Μαργέλη, με τον Αντιδήμαρχο Κύμης κ. Θεοδώρου και Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Δημά και με την υποστήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Κελαϊδίτη.
   Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου κ. Μπάμπη Φωκά και κ. Σπύρο Κωνσταντίνου για την πέραν του φυσιολογικού εργασία τους όχι μόνο στην Κύμη αλλά και σε άλλες κοινότητες της ΔΕ.
    Συνεχίζουμε παρά τα πικρά σχόλια.
    Καλή Ανάσταση, γενικά.

     Μένουμε Σπίτι

1 σχόλιο: