Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Θάρρος ! Ακούστε τις προτάσεις! Δώστε Λύσεις.-6η Μέρα χωρίς νερό πάνω από το Νοσοκομείο.

     Πριν από 6-7 μήνες είχα προτείνει να τοποθετηθεί υπεύθυνος για την υδροδότηση των Δημοτικών Ενοτήτων Κύμης και Κονιστρών ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς, αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ. Τότε λοιπόν ο νεοπροσληφθείς αντιπρόεδρος της επιχείρησης απαντώντας στην ερώτησή μου γιατί δεν έθεσε το θέμα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ, μου είπε : " Γιατί εμείς ανίκανοι ήμαστε;"
     Τότε λοιπόν, γιατί τότε είχε προσληφθεί, σκέφθηκα ότι σε ένα πράγμα είχε δίκαιο και θα 'έπρεπε να του δώσω χρόνο να δοκιμασθεί.Το τι άκουσα είναι άλλο θέμα. Ότι έκανα την πρόταση γιατί ήμουν στο ψηφοδέλτιο του Θωμά, των Νέων Οριζόντων, ότι ο Θωμάς ήταν υπόδικος με βαριές κατηγορίες , άσχετα εάν ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ και άσχετα εάν είχε λάβει το 49,5 του Δήμου. Άσε που έβγαζαν και καταδικαστικές αποφάσεις, αν και εικοσιπέντε φορές (25) είχε αθωωθεί και στο κάτω - κάτω η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το πόσο ένοχος είναι ο Θωμάς.
     Το σίγουρο είναι ότι επί Θωμά είχαμε νερό και το καλοκαίρι! όχι ότι τότε δεν είχαμε βλάβες, αλλά όχι αυτά τα χάλια.
     Πρίν από τρεις μήνες επανέλαβα την πρόταση, αλλά απάντηση δεν πείρα.
     Πιστεύω ότι αφού δεν λύσατε τα υπάρχοντα προβλήματα, αφού δεν μπορείτε έγκαιρα να αντιμετωπίσετε τις έκτακτες καταστάσεις,  γιατί δεν δοκιμάζετε ότι δυνατότητα έχετε, γιατί 'όποιο αποτέλεσμα και αν υπάρχει θα είναι προς όφελός σας, πέτυχε ο Θωμάς μπράβο στον Μπουραντά που τον έβαλε, δεν πέτυχε, ο Θωμάς φταίει!
     Βάλτε αρμόδιο τον Θωμά! Άμισθος θα είναι! Βάλτε του και προθεσμία.
     Νομίζετε ότι ο Δημότης ενδιαφέρετε από ποιο συνδυασμό είναι αυτός που θα λύση το πρόβλημα;       Νερό θέλουμε: Φαντάζεστε τι θα γίνει το καλοκαίρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου