Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ( Προς Αποδέκτες)

 


Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην 12η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 05/11/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.    Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα υλοποιηθεί   την επομένη   20.00 ω. 

             1.            Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος Κοινότητας Κύμης.

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας.  Το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος και ο τρόπος που συντάχθηκε έγινε μετά από ανταλλαγή απόψεων με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μπαράκο, ο οποίος διευκρίνισε ότι :

α. Το συνολικό ποσόν για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου είναι 500.000 ε., για όλος τις Δημοτικές Ενότητες.

β. Τα θέματα/έργα που αναφέρονται από τις Κοινότητες στο Τεχνικό Πρόγραμμα, είναι βασικά εργασίες συντήρησης υπαρχόντων καταστάσεων.

γ. Σε περίπτωση αναγκών για μεγαλύτερα έργα να αναφέρονται για ενημέρωση του Δήμου  είτε με το Τεχνικό Πρόγραμμα είτε με ιδιαίτερη αλληλογραφία.

  2.             Αίτημα Κοινότητας Κύμης για προμήθεια βιβλίων με τίτλο « Η Κύμη το 1821», του φιλόλογου-συγγραφέα κ. Ποντίκη Μιχάλη.

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας. Το αίτημα υποβάλλεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Πιλάτη, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του ΔΣ .

3.            Προτάσεις Συμβούλων για Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Εισήγηση από Συμβούλους κκ Πόγκα, Γαλάνη Κουτέλου.

4.         Τοποθέτηση  από Αντιδήμαρχο Δ.Ε. κατά την κρίση του.

5.         Ενημέρωση από Πρόεδρο για τα πεπραγμένα και περί των μέχρι τώρα εκδηλώσεων από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι σήμερα.

                                                                                          Ο

                                                                                    Πρόεδρος Κοινότητας  Κύμης

1 σχόλιο: