Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κύμης-23.01.2024

       

       Συνεδρίασε εχθές Τρίτη 23.01.2024 και ώρα 18.00, στο Δημοτικό Κατάστημα Κύμης το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κύμης με μοναδικό Θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας για το έτος 2024.

       Το Τ.Π. με βάση τους νόμους πρέπει να υποβάλλεται τον Οκτώβριο κάθε έτους για το επόμενο και είχε υποβληθεί από το πρώην Τοπικό Συμβούλιο υπο τον Πρόεδρο Α. Μαργέλη. Η νέα διοίκηση του Δήμου διά της Τεχνικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησε συναντήσεις κατά Δ.Ε. με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και έδωσε οδηγίες  για την σύνταξη του Τ.Π., οπότε και πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση για επανεξέταση του προγράμματος. Τα μέλη του συμβουλίου δήλωσαν ότι θα εργασθούν προς όφελος των Δημοτών και για το καλό της Κύμης.

       Η πρόταση του Προέδρου, περιλαμβάνει νέα έργα και έργα ημιτελή και ομόφωνα εγκρίθηκε από τα παρόντα μέλη του Συμβουλίου και η απόφαση θα αναρτηθεί από την Δ. Κ. Κύμης. 

       Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Α. Ρούσσος και τα μέλη κ. Α. Πύθουλας και ο κ. Α. Μαργέλης και η κ. Μαργέτη ως γραμματέας.  Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Πάφρας και η Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Α. Μπάτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου