Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Αλλαγή & Παράδοση - Παραλαβή.

    


      Πραγματοποιήθηκε σήμερα 02.01.2024 στο Δημοτικό Κατάστημα Κύμης και στο γραφείο του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Κύμης η παράδοση - παραλαβή της διοίκηση; της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Αγγελή Μαργέλη στον νέο Πρόεδρο  κ. Αντώνιο Ρούσσο, παρουσία του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κύμης κ. Αργύρη Πάφρα.


      Μετά από μία σύντομη ενημέρωση, λαμβανομένου υπόψη ότι ο κ. Μαργέλης θα συνεχίσει να είναι μέλος του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κύμης, ο απερχόμενος Πρόεδρος παρέδωσε το αρχείο της Κοινότητας σε ηλεκτρονική μορφή,  για τις περιόδους που διετέλεσε Πρόεδρος δλδ 2011-2014 και 2019-2023.

      Τέλος ο κ. Μαργέλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον το νέο Συμβούλιο είναι του αυτού Συνδυασμού με την Δημοτική Αρχή και θα είναι αποδεκτά τα αιτήματά του. Διευκρίνισε δε, ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα συμφέροντα της Κύμης σε πνεύμα συνεργασίας και εμπειρίας και δεν πρόκειται να παραιτηθεί και θα τιμήσει την ψήφο των Κυμαίων.

      

       Χρόνια Πολλά 

      Καλή Χρονιά 

        Πάντα πιστός 

       Σχόλιο: Μέχρι σήμερα οι αναρτήσεις που αναφερόντουσαν στην Δ. Κ. Κύμης έφεραν στην αρχή τη φωτογραφία της Κύμης και θα συνεχίζουν στον ίδιο τύπο αλλά θα είναι αυτές που θα εκδίδει ο Πρόεδρος ή ο Αντιδήμαρχος. 

        Οι προσωπικές αναρτήσεις που θα ανεβάζει ο διαχειριστής του ιστολογίου θα φέρουν την παρακάτω εικόνα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου