Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Οι ΄θέσεις μου προ και μετά τις εκλογές!

     


     Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 αναρτήθηκαν στο ιστολόγιό μου και σε αρκετά μέσα ενημέρωσης,  οι θέσεις μου εν όψει των εκλογών. Τις ίδιες θέσεις έχω και σήμερα και για τις οποίες θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλύτερο επίπεδο ζωής των συμπολιτών μου.

    1. Να συνεχιστεί  η προσπάθεια περισσότερης καθαριότητα  της Δ.Κ. Κύμης.
    2. Να συντηρούνται οι δρόμοι εντός και εκτός κατοικημένων τόπων.
    3. Να καθαρίζονται τα ρέματα και ειδικά το κλειστό ρέμα από Άγιο Ταξιάρχη μέχρι γέφυρα Χατζαλή.
    4. Να διατεθεί η προβλεπόμενη Πάγια Προκαταβολή
    5. Να ελέγχονται οι πηγές και το δίκτυο ύδρευσης ανά τρίμηνο.
    6. Να ελέγχεται ο δημοτικός φωτισμός εντός και εκτός πόλεως, ανά μήνα και να αποκαθίστανται οι αναφερόμενες βλάβες εντός εικοσιτετραώρου.
    7. Να τοποθετηθούν οι ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίες με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, οι οποίες και έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να υλοποιηθούν και οι σχετικές ρυθμιστικές για την κυκλοφορία αποφάσεις.
    8. Να κατασκευασθούν σκέπαστρα στην κλειστή λαϊκή αγορά Κύμης.
    9. Να τοποθετηθεί μόνιμα υπάλληλος για τα Δημοτικά Νεκροταφεία.
  10. Να ενεργοποιηθεί ο υπό ίδρυση Φιλοζωικός Σύλλογος, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.
  11. Να περιέλθουν στον έλεγχο της Δημοτικής Κοινότητας τα κληροδοτήματα από "σχολάζουσες" διαθήκες ( που δεν υπάρχουν κληρονόμοι), όπως Γεωργικόπουλου, κλπ. και τέλος....
  12. Να καταβάλουμε ως Συμβούλιο κάθε προσπάθεια για να διευκολύνουμε την ζωή των συμπολιτών μας.


     Τις παραπάνω θέσεις θέτω ως ερωτήματα και καλώ τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, να ενημερώσει το Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου, θέτοντας τα ερωτήματα στα θέματα ημερησίας διάταξης, προκειμένου σχολιασθούν οι πράξεις, ενέργειες και παραλήψεις, με σκοπό την υλοποίηση του ρόλου της αντιπολίτευσης.
     Τις ίδιες ερωτήσεις θα θέτω κάθε τρίμηνο, από αναλήψεως των καθηκόντων της τοπικής Δημοτικής Αρχής. 

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω και αυτό το παραπάνω σχόλιο να διαγραφεί!!!......... Το σωστό δεοντολογικά κύριε Μαργέλη είναι να απαντάτε και όχι να διαγράφετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πρόβλημα να απαντώ αλλά πάντα θα διαγράφω ότι έρχεται από ΑΝΩΝΥΜΟ αναγνώστη, γιατί δεν είναι δεοντολογικό να γράφει σχόλια ένας κοινός κουκουλοφόρος, αλλά και γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε φαιά και μαύρη προπαγάνδα χειρίστου είδους.
      ΑΝΩΝΥΜΕ είναι κακό να μηδενίζεις το έργο του προηγούμενου και η μόνη δικαιολογία είναι ότι γνωρίζεις την αδυναμία του επόμενου, έτσι ώστε να μειώνεις και τις απαιτήσεις. Αφού, λες, δεν έκαναν τίποτε οι προηγούμενοι, έστω και το ελάχιστο να κάνουν οι επόμενοι θα είναι επιτυχία.
      Ο Θωμάς δεν έλυσε όλα τα προβλήματα του Δήμου, αλλά έχει αφήσει πίσω του το στίγμα του και θα τον κρίνει η ιστορία. Για τους νέους; Όταν θα έρθει ο χρόνος θα τους κρίνουμε, τώρα τους κρίνουν αυτοί που τους ψήφισαν. Ρώτησέ τους αν είναι ευχαριστημένοι.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Αν και γνωρίζετε, οι διάφοροι "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ότι θα διαγράψω αυτά που γράφετε, όχι για το περιεχόμενο αλλά για το "αγνώστου πατρός", παρ' όλα αυτά τα γράφετε! Αυτή και μόνο η πράξη σας χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης γιατί οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι μεγαλος μαλακαςςς ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να σας αποδείξω ότι είναι βεβαιωμένο αυτό που γράφω περί ψυχιατρικής ανάλυσης κάποιων ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιαστών καθώς και το επίπεδό τους, δεν θα διαγράψω το σχόλιο. Χαρείτε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι ας πούμε με ένα όνομα πλαστό (που το συνηθίζουν κάποιοι) όλα καλά έ? Εθελοτυφλείς!! Μωρέ και τυφλέ!!!! Δεν βλέπεις μωρέ ότι ο κόσμος βγάζει το θυμό του μ΄αυτές τις βλασφημίες (που διαφωνώ) γιατί είναι σαν άναρθρες κραυγές, για το κακό που έχει κάνει ο Θωμάς και η κλειστή παρέα του στην περιοχή? Δεν βλέπεις ότι έχει διχάσει τις οικογένειες στην περιοχή επειδή οι μεν δεν θέλησαν να γίνουν όργανά του, παπαγαλάκια του, όργανά του στους μηχανισμούς για πολλά...... και οι δε τον ακολούθησαν? Δεν θέλεις να παραδεχθείς ότι με την αφέλειά σου συμμετείχες σ΄όλο αυτό που "χτίστηκε" στην κοινωνία της περιοχής? Και κάθεσαι και γράφεις εδώ δίπλα στο περιθώριο του blog σου τις αηδίες, θέλοντας να πάρεις τα εύσημα από τον "πάτρωνα", ως γνήσιος και λαλίστατος "παπαγάλος" του μεγάλου έργου που έχει παράξει τάχαμου αυτός ο μηχανισμός?? Δεν βλέπεις ότι σε όλα υπήρχε αναχρηματοδότηση δραστηριοτήτων σφιχταγκαλιασμένων γύρω από τα δημοτικά χρήματα?? Έπρεπε να καταρρεύσει έτσι ο Αθλητικός Όμιλος σε μία εβδομάδα? Η μισή Κύμη έχει περάσει από κεί!!! Έκανε μια ανοιχτή συγκέντρωση και να πει "ελάτε μπείτε στην προσπάθεια να δούμε τι θα κάνουμε" για την ομάδα μας?? Αν βάλω το όνομά μου από κάτω αγαπητέ (κατά τα άλλα) Άγγελε, θα γίνει βούκινο την επομένη και θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός προπαγάνδας "δίκην Γεωργαλά" να φουντώσει μίση και πάθη!!!! Δεν αρχίζεις να αποστασιοποιείσαι και να διοχετεύεις την ενέργειά σου με το blog σου σε τόσα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα? Δεν είναι δα και το κέντρο της ζωής σου ο Θωμάς!!!!! Φτάνει! Μπήκες στο συνδυασμό του, δούλεψες ευσυνείδητα όσο είχες θεσμικό ρόλο, ότι μπορούσες έκανες!!!! Θα μπορούσα να σου γράφω για πολύ ακόμα, αλλά φτάνει και γω........ και να θυμάσαι: όλοι οι "ανώνυμοι" δεν είναι ίδιοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκοπεύω να αναρτήσω τα σχόλια και την απάντηση που θα δώσω, στην κύρια σελίδα του ιστολογίου για πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών. Υπάρχει αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα περιμένω απάντηση μέχρι την 05.09.00112014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή