Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

      


        Συνεδρίασε την Παρασκευή   28  Νοεμβρίου  2014  και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων   της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης  ,  το Συμβούλιο  με μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης την υλοποίηση - εφαρμογή της μελέτης ανάπλασης της πλατείας της Κύμης και ειδικά τις θέσεις των αγοραίων οχημάτων(ταξί) και τις θέσεις ΑΜΕΑ και έλαβε την παρακάτω απόφαση ( κατά δήλωση του κ.Πόγκα):
       Να σταθμεύουν στον προβλεπόμενο χώρο της κεντρικής πλατείας τρία(3) αγοραία οχήματα (ταξί), μία θέση να διατίθεται σε ΑΜΕΑ και μία θέση για τις ανάγκες ανεφοδιασμού με χρήματα σε οχήματα χρηματοαποστολών των Τραπεζών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν προς στάθμευση οχήματα που οδηγούν ΑΜΕΑ και οχήματα χρημααποστολών, οι θέσεις θα μπορούν να καταλαμβάνονται από αγοραία ή αν έχουν καταληφθεί από αγοραία θα πρέπει άμεσα να ελευθερώνονται προκειμένου να σταθμεύσουν τα προβλεπόμενα οχήματα.
        Τα υπόλοιπα αγοραία οχήματα θα σταθμεύουν σε αναμονή πλησίον του ΚΤΕΛ Ευβοίας σε χώρο που θα καθορισθεί.
        Για τους χώρους αναμονής των οδηγών, ως προς το ΚΤΕΛ θα δημιουργηθεί κατάλληλος χώρος, όσο δε για τον αντίστοιχο χώρο της πλατείας, το ΄θέμα θα επανεξετασθεί από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, μετά τα έγραφα που κατέθεσε το σωματείο των ιδιοκτητών αγοραίων οχημάτων, σχετικά με την άδεια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που είχε εκδοθεί τη δεκαετία του 1980.
       Σχετικά με την απόφαση, αφού αναγνώσθηκε η πρόταση που κατέθεσε ο Σύμβουλος κ. Μαργέλης, συμφώνησαν άπαντες και η απόφαση μετά την πρόταση του Προέδρου έγινε ομόφωνα δεκτή. 
       Εκ μέρους του σωματείου των ιδιοκτητών αγοραίων οχημάτων,εκδηλώθηκε η δυσφορία επειδή το προεδρείο της Δημοτικής Κοινότητας αγνοούσε την έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ και την καταβολή και των προβλεπομένων εισφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου