Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σχόλια επί σχολίων!

7 σχόλια: Έτσι για την ποικιλία της ενημέρωσης και επειδή σχεδόν κανένας δεν διαβάζει τα σχόλια επί των αναρτήσεων.

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω και αυτό το παραπάνω σχόλιο να διαγραφεί!!!......... Το σωστό δεοντολογικά κύριε Μαργέλη είναι να απαντάτε και όχι να διαγράφετε!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πρόβλημα να απαντώ αλλά πάντα θα διαγράφω ότι έρχεται από ΑΝΩΝΥΜΟ αναγνώστη, γιατί δεν είναι δεοντολογικό να γράφει σχόλια ένας κοινός κουκουλοφόρος, αλλά και γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε φαιά και μαύρη προπαγάνδα χειρίστου είδους.
      ΑΝΩΝΥΜΕ είναι κακό να μηδενίζεις το έργο του προηγούμενου και η μόνη δικαιολογία είναι ότι γνωρίζεις την αδυναμία του επόμενου, έτσι ώστε να μειώνεις και τις απαιτήσεις. Αφού, λες, δεν έκαναν τίποτε οι προηγούμενοι, έστω και το ελάχιστο να κάνουν οι επόμενοι θα είναι επιτυχία.
      Ο Θωμάς δεν έλυσε όλα τα προβλήματα του Δήμου, αλλά έχει αφήσει πίσω του το στίγμα του και θα τον κρίνει η ιστορία. Για τους νέους; Όταν θα έρθει ο χρόνος θα τους κρίνουμε, τώρα τους κρίνουν αυτοί που τους ψήφισαν. Ρώτησέ τους αν είναι ευχαριστημένοι.
      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
      Διαγραφή
  3. Αν και γνωρίζετε, οι διάφοροι "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ότι θα διαγράψω αυτά που γράφετε, όχι για το περιεχόμενο αλλά για το "αγνώστου πατρός", παρ' όλα αυτά τα γράφετε! Αυτή και μόνο η πράξη σας χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης γιατί οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει πρόβλημα.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι μεγαλος μαλ....αςςς ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ....ΑΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ.....ΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να σας αποδείξω ότι είναι βεβαιωμένο αυτό που γράφω περί ψυχιατρικής ανάλυσης κάποιων ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιαστών καθώς και το επίπεδό τους, δεν θα διαγράψω το σχόλιο. Χαρείτε τους!
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου