Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Είναι αλήθεια;


Αποτέλεσμα εικόνας για 3η Ηλικία     Κάθε χρόνο, την 1η Ιανουαρίου, ομάδα αιρετών εκ των Αντιδημάρχων κ Μπάτσα και Παππά, συμβούλων, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και μελών του τοπικού συμβουλίου, της τότε συμπολίτευσης βέβαια, επισκέπτονταν το Γηροκομείο, το Νοσοκομείο και πρόσφεραν ένα γλυκό μαζί με τις ευχές τους σε άτομα που περνούσαν δύσκολες ή μοναχικές ώρες.Επίσης οι επισκέψεις με τις ευχές ξεκινούσαν από τον Σεβασμιότατο, τις τοπικές αρχές και το Στρατό.

    Διανέμοντας το ημερολόγιο του 2015 και τις ευχές εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, τυχαία πληροφορήθηκα ότι εφέτος δεν πραγματοποιήθηκε κάτι ανάλογο. Είναι αλήθεια ;
   
       

3 σχόλια:

  1. Εάν είχαν τόσο ευαίσθητα αισθήματα η κα Μπάτσα και ο κος Παππάς για το συνάνθρωπό τους και δεν μας έπαιζαν θέατρο τόσα χρόνια, θα πήγαιναν και φέτος ως σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, αλλά και ως απλοί δημότες. Την ευαισθησία στην ψυχή σου δεν την δημιουργεί η κορόνα στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα
    πάλι απαντάς χωρίς να έχεις αρμοδιότητα και έχεις μετατρέψει τον εαυτό σου σε γραφείο τύπου της Δημοτικής Αρχής. Αλλά έστω και έτσι δεν απαντάς επί της ουσίας. Πήγαν ή δεν πήγαν; Αυτό είναι το ερώτημα. Δλδ. η επίσημη Δημοτική Αρχή, με τους τοπικούς Δημοτικούς Άρχοντες ή εκπροσώπους αυτών πήγαν στα ευαγή ιδρύματα του τόπου τους; Οργάνωσαν την εκδήλωση όπως έκαναν οι προκάτοχοί τους, γιατί θέλει και κάποια προετοιμασία η πράξη, γλυκά, δώρα κλπ; Ο κόσμος δεν σχολιάζει τα άτομα αλλά την τοπική Αρχή, την κορόνα που γράφεις. Και η ευαισθησία έχει πολλούς τρόπους να εκδηλώνεται από τα άτομα κατ' ιδίαν που ενδεχομένως να μην επιθυμούν και την δημοσίευση των πράξεών τους και καλά κάνουν.
    Άντε και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή