Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Εκ Κύμης Υποψήφιοι.

Ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην κ. Μαρία Χαρτσά του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον κ. Κώστα Τράκο του Κ.Κ.Ε. Εάν είναι να ψηφίσετε αυτά τα κόμματα, ψηφίστε τους Κυμαίους υποψήφιους. 

5 σχόλια:

  1. Δεν το καταλάβαμε το σχόλιο. Τους διαφημίζεις ή τους δυσφημείς; Εάν τους διαφημίζεις θα πρέπει πρώτα να μας δώσεις το καλό παράδειγμα. Αν τους δυσφημείς θα πρέπει να αιτιολογήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη δεν με παρακολουθείς, διαφορετικά θα ήξερες ότι πολλές φορές έχω αναφερθεί στην εκπροσώπηση της Κύμης στα κέντρα αποφάσεων.
      Απαντώ στο ερώτημά σου με μια παράγραφο από προηγούμενη ανάρτηση:
      " Προσωπικά πιστεύω ότι, προκειμένου να έχουμε δικούς μας ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων, θα πρέπει να ψηφίσουμε ανθρώπους από την περιοχή μας, ώστε να μπορούμε να τους " σπρώχνουμε " για να σπρώχνουν τα διάφορα θέματα. Και να μη βγουν βουλευτές, θα μπορούν αφού έχουν πάρει "σταυρούς", να ασκούν πιέσεις στο κόμμα τους και ακόμα αν το κόμμα τους δεν έχει κυβερνητική εξουσία.Αν το κόμμα τους συμμετέχει και στην Κυβέρνηση, ακόμα καλύτερα.
      Ως για το καλό παράδειγμα, και με βάση την μυστικότητα της ψήφου δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστή μια φανερή τοποθέτηση.
      Ευχαριστώ για την επικοινωνία και εύχομαι ήσυχη συνείδηση μετά την ψήφο.

      Διαγραφή
  2. Σωστά σκέφτεσαι για τον τόπο σου αλλά όταν δεν αξίζουν οι υποψήφιοι; Θα πρέπει να ψηφιστούν μόνο και μόνο επειδή είναι από την Κύμη; Δηλαδή εάν είναι και ένας από το Αυλωνάρι πχ που αξίζει περισσότερο ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου, ομολογώ ότι θεωρώ την ανταλλαγή απόψεων σε αυτό το θέμα πολύ ενδιαφέρουσα.
    Επί του θέματος όμως.
    Ποια είναι τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν πόσο ικανός είναι κάποιος σε αυτό το επίπεδο;
    Ποιες είναι η δυνατότητες που έχει;
    Έχουμε δει τοπικούς εκπρόσωπους να κάνουν θαύματα και άλλους σκόνη και θρύψαλα.Το κακό είναι ότι το αποτέλεσμα δείχνει την ορθότητα της επιλογής. Αλλά έχεις είδη απομακρυνθεί από το ταμείο και ουδέν λάθος αναγνωρίζετε.
    Γι΄αυτό " παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαύματα κάνει μόνο ο Ιησούς Χριστός. Έχουμε συνηθίσει τα αυτονόητα που κάνουν κάποιοι γιατί είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν, να τα λέμε θαύματα. Έτσι τους δίνουμε περισσότερη προβολή που δεν αξίζουν και ξαναεκλέγονται με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο λαός μας. Και εσύ κε Μαργέλη βλέπω ότι το κάνεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή