Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Σχόλια επί της τελευταίας συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.




Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά, 
με υγεία και διάθεση για προσφορά για το καλό των Δημοτών.

     Είναι γεγονός ότι δεν θα θέλαμε να αρχίσουμε την χρονιά με γρίνιες, αλλά ας τις καταχωρήσουμε στο χρόνο που έφυγε μια και σε γεγονότα που έγιναν μέσα στο 2014 θα αναφερθούμε.
     Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Μαργέλης, κατέθεσε διαμαρτυρία γιατί την ίδια προγραμματισμένη ώρα της συνεδρίασης του Συμβουλίου, προσδιορίστηκε και συνεδρίαση του ΔΣ του ινστιτούτου Παπανικολάου στην Κύμη. Έτσι ευσχήμως   απαγορεύθηκε η παρουσία συμβούλων του τοπικού συμβουλίου . Η πράξη αυτή για άλλη μια φορά αποδεικνύει την αδιαφορία του Δήμου για την τοπική κοινωνία της Κύμης και του τοπικού συμβουλίου.
      Στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε ότι ο τέως Δήμαρχος κ. Θωμάς, αποτελεί "κόκκινο πανί" για κάποιους και οποιαδήποτε συζήτηση την μετατρέπουν σε αντιπαράθεση " φιλάθλων σε γήπεδο ". Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο κ. Θωμάς έχασε τις εκλογές, ότι τα οικονομικά του Δήμου θα τα ελέγξουν ορκωτοί λογιστές και επί τέλους θα πρέπει να ασχοληθούν με τα θέματα που απασχολούν τους Δημότες. Ας εκμεταλλευθούν και την εμπειρία των 12 ετών του κ. Θωμά στο Δήμο, δεν θα χάσουν!
      Ας μας ενημερώσουν για το 1ο Δημοτιθκό Σχολείο, τι γίνεται; Προχωράει τίποτε; Σίγουρα προχωρούν τα  12 κόντρα πλακέ θαλάσσης προκειμένου να κλειστεί το σχολείο και τα οποία , οι πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον κάποια από αυτά έχουν κλαπεί.Αληθεύει; 
      Τι συμβαίνει με το Ά Βιολογικό Κύμης; Προσλήφθηκε προσωπικό;
      Τι συμβαίνει με την σχολάζουσα διαθήκη "Γεωργικόπουλου"; Τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα από την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής;
      Ποία τα έσοδα του Δήμου από το Νεκροταφείο των Εισοδίων της Παναγίας στην Κύμη;
      Τι θα γίνει με τις συνεδριάσεις του Πρωτοδικείου στην Κύμη:
      Τι θα γίνει με τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Κύμη;

      Τα ερωτήματα αυτά σε πρώτη φάση, ώστε να κάνουμε ενεργητική αντιπολίτευση, γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η αντιπολίτευση της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, ενδιαφέρεται περισσότερο για την επιτυχία της συμπολίτευσης από ότι ή ίδια η συμπολίτευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου