Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η Προχειρότητα δεν έχει όρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρομηχανική κύμης - φωτο     Πραγματοποιήθηκε στα Κριεζά εχθές 15.06.2017 και μεταδόθηκε μέσω την ηλεκτρονικών μέσων η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την μετακίνηση των εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική σε θέσεις του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Έκπληκτος παρακολουθούσα τον κ. Δήμαρχο να ενημερώνεται από των πρόεδρο των εργαζομένων για διάφορα στοιχεία.
     Ο Δήμος είχε δηλώσει ότι λόγο εξόδων μισθοδοσίας ο Δήμος μπορούσε να απορροφήσει μέχρι πέντε(5) άτομα.
     Γιατί πέντε(5); Πως βγαίνει το νούμερο αυτό; Γιατί όχι δεκαπέντε(15);  Πόσοι εργάζονται και πότε συνταξιοδοτούνται; Τι λέει ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου; Άφαντος! Δεν κρίθηκε αναγκαία η παρουσία του.
     Ποίες άλλες υπηρεσίες ζητούν άτομα; Το Νοσοκομείο, η ΔΟΥ, ποιος άλλος; Κλήθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ; Γιατί να κληθούν άραγε;  
     Προχειρότητα και αδιαφορία. Να δώσουμε μια απάντηση για να βγούμε από την υποχρέωση και για τους εργαζόμενους ποιος ενδιαφέρεται;
    Λυπάμαι πραγματικά! Χάλια αδιόρθωτα.
    Το θέμα δεν είναι πολιτικό, ούτε τοπικά, ούτε εθνικά. Όλα τα κόμματα συνέβαλαν με την αδιαφορία τους στη σημερινή κατάσταση και θα πρέπει να βρεθεί λύση για όλους και με την συμμετοχή όλων. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου